Regisseur Doug Liman deelt update vervolg op 'Edge of Tomorrow'

Regisseur Doug Liman deelt update vervolg op 'Edge of Tomorrow'

Komt het nog tot 'Live Die Repeat and Repeat'?

Edge of Tomorrow bleek een groot succes te zijn. De film, waarin Tom Cruise en Emily Blunt de hoofdrollen vertolken, werd erg goed onthaald. Er wordt dan ook al een lange tijd gesproken over een sequel, dat normaalgesproken de titel Live Die Repeat and Repeat zal dragen, maar na bijna zes jaar wachten is er nog niks van terecht huis gekomen. Nu deelt regisseur Doug Liman echter een hoopvolle update op zijn Instagram pagina.

Zo deelde Liman een foto van scenarist Matt Robinson en producent Alison Winter, terwijl ze het verhaal van het vervolg in kaart aan het brengen zijn. Ondanks het feit dat de foto maar weinig laat zien, is het wel duidelijk dat er nog steeds aan het project gewerkt wordt. Aan de volgeschreven borden te zien, wordt het vervolg net zoals zijn voorganger, ook tamelijk complex.

Dit bericht bekijken op Instagram

How many whiteboards is too many? #LiveDieRepeat2

Een bericht gedeeld door Doug Liman (@dougliman) op



Wat te verwachten?
Robinson werd begin vorig jaar aangesteld als scenarist en in oktober liet Liman weten dat het script af was. Hij moet echter nog wachten op Cruise, aangezien de acteur nog bezig is met de opnames van de zevende en achtste Mission: Impossible films. Normaalgesproken kunnen ze hierna dan eindelijk aan de slag gaan met de sequel waar zo veel mensen op wachten.

NieuwsFilm

meest populair