Algemeen

Regisseur Doug Liman deelt update vervolg op 'Edge of Tomorrow'

Komt het nog tot 'Live Die Repeat and Repeat'?

door Wouter Drummen om 14:56 in Algemeen
Edge of Tomorrow bleek een groot succes te zijn. De film, waarin Tom Cruise en Emily Blunt de hoofdrollen vertolken, werd erg goed onthaald. Er wordt dan ook al een lange tijd gesproken over een sequel, dat normaalgesproken de titel Live Die Repeat and Repeat zal dragen, maar na bijna zes jaar wachten is er nog niks van terecht huis gekomen. Nu deelt regisseur Doug Liman echter een hoopvolle update op zijn Instagram pagina.

Zo deelde Liman een foto van scenarist Matt Robinson en producent Alison Winter, terwijl ze het verhaal van het vervolg in kaart aan het brengen zijn. Ondanks het feit dat de foto maar weinig laat zien, is het wel duidelijk dat er nog steeds aan het project gewerkt wordt. Aan de volgeschreven borden te zien, wordt het vervolg net zoals zijn voorganger, ook tamelijk complex.

Dit bericht bekijken op Instagram

How many whiteboards is too many? #LiveDieRepeat2

Een bericht gedeeld door Doug Liman (@dougliman) opWat te verwachten?
Robinson werd begin vorig jaar aangesteld als scenarist en in oktober liet Liman weten dat het script af was. Hij moet echter nog wachten op Cruise, aangezien de acteur nog bezig is met de opnames van de zevende en achtste Mission: Impossible films. Normaalgesproken kunnen ze hierna dan eindelijk aan de slag gaan met de sequel waar zo veel mensen op wachten.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

evilvermins

Avatar

wel doen!! Was een gave film

Darthmar

Avatar

Juist daarom niet. De film was goed een deel 2 kan alleen maar slechter zijn.

evilvermins

Avatar

Hoe deel 2 ook uitpakt, Het doet niet af aan de ervaring van deel 1. Dat is tenminste hoe ik het zie.

mocht deel 2 slecht zijn, helaas, geen probleem.
Is het weer een gave film? Top!

Maac

Avatar

^Eens

eltorro

Avatar

Precies wat evilvermins zegt, een slechte film doet niet af aan het eerste deel en een goede film is alleen maar mooi mee genomen.

Artificialis

Avatar

Een film met hetzelfde lot als Blade Runner 2049. Een fantastisch SF-verhaal, met helaas een beperkte financiële opbrengst. Een vervolg zou het origineel kunnen verpesten, of minder bijzonder kunnen maken, maar ach.. nooit geschoten is altijd mis.

KeesjeNL

Avatar

@ Darthmar De originele regisseur is erbij betrokken dus ik zie niet veel reden om hier niet positief over te zijn.

NieuwsFilm

meest populair