Eerste 'Star Wars IX' plan bevatte Kylo Ren vs Darth Vader gevecht!

Eerste 'Star Wars IX' plan bevatte Kylo Ren vs Darth Vader gevecht!

Duel of the Fates zou wel heel anders worden.

Na het succes van Jurassic World (2015) werd Colin Trevorrow door Disney aangetrokken om Star Wars: Episode IX te regisseren. Dit deed hij uiteindelijk niet aangezien hij na het schrijven van het script vertrok. De afgelopen dagen worden er steeds meer details onthuld uit zijn Episode IX.

De film zou Star Wars: Duel of the Fates gaan heten en eerder was op FilmTotaal te lezen dat Rey in die film een heel andere achternaam zou krijgen dan in J.J. Abrams' The Rise of Skywalker. Nu is duidelijk geworden dat haar tegenstander Kylo Ren tegenover Darth Vader zou komen te staan.

Kylo Ren vs Darth Vader
In Duel of the Fates zou het personage Tor Valum een grote rol gaan spelen. Hij was ooit de "Sith Master" van Emperor Palpatine en zou nu Kylo Ren gaan trainen. Tijdens de training zou er een situatie zijn dat Kylo Ren in een visioen tegenover Darth Vader komt te staan, en ze zouden gaan vechten. Kylo Ren verliest, uiteraard niet van de echte Vader.

De versie kwam er uiteraard niet. The Rise of Skywalker werd uiteindelijk geschreven door Abrams en Chris Terrio. Zij leenden slechts kleine onderdelen uit het script van Trevorrow.





NieuwsFilm

meest populair