Algemeen

Eerste 'Star Wars IX' plan bevatte Kylo Ren vs Darth Vader gevecht!

Duel of the Fates zou wel heel anders worden.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Na het succes van Jurassic World (2015) werd Colin Trevorrow door Disney aangetrokken om Star Wars: Episode IX te regisseren. Dit deed hij uiteindelijk niet aangezien hij na het schrijven van het script vertrok. De afgelopen dagen worden er steeds meer details onthuld uit zijn Episode IX.

De film zou Star Wars: Duel of the Fates gaan heten en eerder was op FilmTotaal te lezen dat Rey in die film een heel andere achternaam zou krijgen dan in J.J. Abrams' The Rise of Skywalker. Nu is duidelijk geworden dat haar tegenstander Kylo Ren tegenover Darth Vader zou komen te staan.

Kylo Ren vs Darth Vader
In Duel of the Fates zou het personage Tor Valum een grote rol gaan spelen. Hij was ooit de "Sith Master" van Emperor Palpatine en zou nu Kylo Ren gaan trainen. Tijdens de training zou er een situatie zijn dat Kylo Ren in een visioen tegenover Darth Vader komt te staan, en ze zouden gaan vechten. Kylo Ren verliest, uiteraard niet van de echte Vader.

De versie kwam er uiteraard niet. The Rise of Skywalker werd uiteindelijk geschreven door Abrams en Chris Terrio. Zij leenden slechts kleine onderdelen uit het script van Trevorrow.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guyon2002

Avatar

Gaan jullie de informatie van die leak serieus over 1000 berichten verdelen?

ThysRomani

Avatar

Tor Valum? How bout that Darth Plagueis?

BillySavastano

Avatar

Idee is wel dik hoewel kylo indd weinig kans zou maken tegen vader

Frietgezicht

Avatar

^ Is Vader zo sterk dan? Vanaf het moment dat Palpatine hem ‘benoemde’ tot Vader heb ik hem 3x zien vechten tegen een Jedi.
Eerst tegen Obi die hem in stukjes en verbrand achterliet en later tegen Luke die hem ook op de grond zonder hand liet liggen. Tussendoor nog een keertje tegen een onervaren Luke.
En hij was de bitch van Palpatine dus die kon hij blijkbaar ook niet aan.
Denk dat als die types als Maul was tegen gekomen hij in een rolstoel verder moest.

Hekkie5

Avatar

Ook een erg vet concept, maar dit had naar mijn mening beter in deel 7 of 8 kunnen zitten.

Goku32

Avatar

Frietgezicht, heb je de comic en games serie,s niet gezien, dark vader is sterk.

BillySavastano

Avatar

^ idd wou al zeggen het is algemeen bekend dat vader een taaie motherfocker is in de comics en de games indd, begrijp me niet verkeerd ik vind kylo het beste aan de hele sequel trilogy alleen of hij is opgewassen tegen vader betwijfel ik

Frietgezicht

Avatar

Comics en games doen er niet toe, 95% van het bioscooppubliek zien dat niet eens. Net als sommige beweren dat Boba Fett uit dat beest gekropen is.
En dat is toch geen canon meer? Ging Chewie niet dood in de comics omdat er een planeet op hem viel? Hij zag er levend uit in deze trilogy.

Sunspot

Avatar

Maar sowieso, denk dat Kylo niet tegen zijn idool zomaar zou vechten, zelfs niet als palpatine hem zo ver zou kunnen krijgen.

Maar dan nog maakt Ren wel een kans denk ik. Maar zal denk niet de kans krijgen om zijn zwaard te pakken, dikke throat grab haha,is Vader nogal een fan van.

Hoewel het voglens mij meer iets is om te gebruiken bij niet-Jedi's/Sith en zo.

Wordt meer gebruikt bij 'normale' mensen, wezens.

General Grievious ook, hij kucht zoveel en zo, omdat Mace Windu hem ook zo een behandeling gaf, keel dichtknijpen haha.

NieuwsFilm