Zoë Kravitz over haar Catwoman-rol in 'The Batman'

Zoë Kravitz over haar Catwoman-rol in 'The Batman'

Wat kunnen we verwachten?

Het is al een tijdje bekend dat Ben Affleck niet terugkeert voor The Batman. Robert Pattinson zal het stokje van hem overnemen in de film van Matt Reeves, maar waarschijnlijk krijgt hij wel een hand hulp van de Catwoman, die deze keer gespeeld zal worden door Zoë Kravitz. In een recent interview liet de actrice zich uit over haar rol en wat we kunnen verwachten.

Zo zei ze: ''Robert's Batman straalt een heel mannelijke kracht uit, Catwoman juist een heel vrouwelijke. Ze zit complex in elkaar. Zo heeft ze een heel zachtaardige kant, maar je gaat haar ook zeker in actie zien. Ze kan tegelijkertijd lief en gevaarlijk zijn''.

Inspiratie
Kravitz liet zich ook uit waar ze inspiratie vandaan haalde voor haar rol: ''Ik ben nooit echt een grote fan van de comics geweest. Desondanks heeft de wereld van Batman mij altijd enorm geïntrigeerd. Catwoman is natuurlijk ook een iconisch personage, ik wil de rol dan ook zo goed mogelijk neerzetten. Om dat te kunnen doen heb ik me laten inspireren door Michelle Pfeiffer's versie, uit Tim Burton's 'Batman Returns'''.

Ondanks het feit dat de opnames net pas begonnen zijn, heeft Kravitz haar outfit al geprobeerd, maar hier mag ze helaas nog niet veel over vertellen: ''Ik heb mijn kostuum al aangehad, maar meer kan en mag ik er niet over zeggen. Sorry, maar ik ben bang dat ik iets ga verklappen en dan krijg ik straks problemen! Het is in ieder geval een geweldig personage om te mogen spelen, ik kijk er heel erg naar uit! Het script is fantastisch, het wordt echt top!''

NieuwsFilm

meest populair