Algemeen

Zoë Kravitz over haar Catwoman-rol in 'The Batman'

Wat kunnen we verwachten?

door Wouter Drummen om 16:11 in Algemeen
Het is al een tijdje bekend dat Ben Affleck niet terugkeert voor The Batman. Robert Pattinson zal het stokje van hem overnemen in de film van Matt Reeves, maar waarschijnlijk krijgt hij wel een hand hulp van de Catwoman, die deze keer gespeeld zal worden door Zoë Kravitz. In een recent interview liet de actrice zich uit over haar rol en wat we kunnen verwachten.

Zo zei ze: ''Robert's Batman straalt een heel mannelijke kracht uit, Catwoman juist een heel vrouwelijke. Ze zit complex in elkaar. Zo heeft ze een heel zachtaardige kant, maar je gaat haar ook zeker in actie zien. Ze kan tegelijkertijd lief en gevaarlijk zijn''.

Inspiratie
Kravitz liet zich ook uit waar ze inspiratie vandaan haalde voor haar rol: ''Ik ben nooit echt een grote fan van de comics geweest. Desondanks heeft de wereld van Batman mij altijd enorm geïntrigeerd. Catwoman is natuurlijk ook een iconisch personage, ik wil de rol dan ook zo goed mogelijk neerzetten. Om dat te kunnen doen heb ik me laten inspireren door Michelle Pfeiffer's versie, uit Tim Burton's 'Batman Returns'''.

Ondanks het feit dat de opnames net pas begonnen zijn, heeft Kravitz haar outfit al geprobeerd, maar hier mag ze helaas nog niet veel over vertellen: ''Ik heb mijn kostuum al aangehad, maar meer kan en mag ik er niet over zeggen. Sorry, maar ik ben bang dat ik iets ga verklappen en dan krijg ik straks problemen! Het is in ieder geval een geweldig personage om te mogen spelen, ik kijk er heel erg naar uit! Het script is fantastisch, het wordt echt top!''

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

En blijkbaar zijn zij en Pattinson al heel lang vrienden, dus met die chemie zit het ook wel goed.

Judge

Avatar

Dochter van Lenny Kravitz toch? Die mag wel een keertje met de dochter van Phil Collins in een film van de zoon van David Bowie gaan spelen.

ThysRomani

Avatar

Had graag Ana de Armas gezien, maar Zoë Kravitz is ook helemaal niet verkeerd. Denk dat ze het gaat nailen. Gooi er nog wat borderline in en je hebt een personage.

Mav Damian

Avatar

Kravitz heeft wel de look om Catwoman te spelen en inspiratie halen van Michelle Pfeiffer Catwoman is helemaal geen slechte keuze.

Dukat

Avatar

Blackwashing...???????

Moviemagic

Avatar

^ Blijkt niet illegaal te zijn. Witwassen daar integen weer wel.

Dukat

Avatar

Yep, net als Heimdall, kingpin, Valkyrie... niemand zei dat het raar was of niet kon ????????

Frietgezicht

Avatar

Toen er een artikel was op FT met badguys in deze film gaf ik aan dat Catwoman geen ‘badguy’ is en kreeg wat mensen over mij heen.
In dit artikel staat al ‘helpende hand’ voor Batman Smiley face

Chrischzz

Avatar

@Dukat
Cat Woman was in de jaren 60 serie ook al een donkere dame, net als de hopelijk vergeten Halle Berry versie.

En ik snap gewoon niet waarom dit iedere keer een ding moet zijn.

NieuwsFilm

meest populair