Wordt de nieuwe Batman een R-Rated film?

Hoofdrolspeler Robert Pattinson ziet dat wel zitten!

Zoe Kravitz liet zich gisteren nog uit over haar rol van Catwoman in The Batman film van Matt Reeves. Ondanks het feit dat ze er nog niet veel over mag verklappen, zei ze wel dat het een geweldige film wordt. Hoofdrolspeler Robert Pattinson, die het stokje overneemt van Ben Affleck, zegt nu dat de superheldenfilm misschien wel R-rated zal zijn.

Zo zei de nieuwe Caped Crusader: ''We willen er iets angstaanjagends van maken, maar het enige probleem is de rating. Als we een R-Rated film maken, hebben we ineens zoveel meer mogelijkheden. Ik wil het personage in een zo extreem mogelijke richting duwen en ik denk dat Matt Reeves het met me eens is. We kunnen te gekke dingen doen met dit personage, al helemaal als we voor een R-Rated Batman gaan!''.

Wel of niet?
De kans dat deze Batman film R-Rated zal zijn lijkt echter tamelijk klein, aangezien studio's zoiets vaak niet aandurven. Maar wat het ook wordt, de film, waarin ook Andy Serkis, Jeffrey Wright, Paul Dano, Colin Farrell, John Turturro én Peter Sarsgaard te zien zullen zijn, zal altijd wel een box-office kraker worden. Hopen jullie op een R-Rated Batman?

NieuwsFilm

meest populair