Superkrachtige Rey uit 'Star Wars: The Rise of Skywalker' geschrapt

Nieuwe concept-art onthult veel krachtigere heldin.

Het verhaal rond de Skywalkers is afgerond met Star Wars: The Rise of Skywalker van regisseur J.J. Abrams. Het werd afgelopen dagen duidelijk dat de film van de eerder vertrokken regisseur Colin Trevorrow (Jurassic World) een veel ander verhaal had laten zien. Nieuwe concept-art bewijzen dat er werd gespeeld met het bestaan van een veel krachtigere heldin Rey.

Het verhaal rond actrice Daisy Ridley was uiteraard dé rode draad in de vervolgfilms en heel raar was het niet geweest als zij uiteindelijk nog krachtiger afgebeeld zou worden in Episode IX. Onderstaande concept-art uit vermoedelijk het boek 'The Art of Star Wars: The Rise of Skywalker' onthullen dat ze Kylo Ren (Adam Driver) uiteindelijk twee keer bij de strot had gegrepen als deze gebruikt waren in de film.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Verhaal Rey was flink anders
In Trevorrows Star Wars: Duel of the Fates had Rey ook een andere naam gehad en was haar missie ook anders geweest. Het blijkt dat dat Abrams vrij snel met een compleet ander verhaal kwam. Recent ging de film voorbij aan het miljard wereldwijd.





NieuwsFilm

meest populair