Video

Dr. Robotnik vuurt tientallen raketten op Sonic af in nieuwe trailer

Jim Carrey opent de jacht op de bekende blauwe egel.

door Jeffrey om 11:41 in Video
In een geinige nieuwe trailer voor Sonic the Hedgehog wordt het hysterische kat-en-muisspel tussen Sonic (Ben Schwartz) en Jim Carrey's Dr. Robotnik uitgelicht. Ook heeft regisseur Jeff Fowler een nieuwe foto van de slechterik vrijgegeven voor de verjaardag van Carrey!


Jim Carrey mocht vorige week alweer 58 kaarsjes uitblazen. Voor regisseur Jeff Fowler reden genoeg voor een feestje. Via Twitter deelde hij namelijk een achter-de-schermenfoto van Carrey als de iconische Sonic-vijand Dr. Robotnik.


Supersnelle film
In de film vlucht Sonic naar de aarde omdat kwaadwillenden zijn supersnelheid willen stelen. Nadat hij een stroomuitval veroorzaakt, huurt de overheid de excentrieke Dr. Robotnik in om de blauwe egel te vangen. Sonic moet samenwerken met politieagent Tom Wachowski (James Marsden) om Robotnik te stoppen en de wereld te redden.


Sonic the Hedgehog is vanaf 13 februari in de Nederlandse bioscopen te zien! De Nederlandse stem wordt overigens verzorgd door cabaretier Najib Amhali.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Kijk hier naar uit, ben niet echt van dit soort films, was wel een Sonic FAN! Zoveel gespeeld.

Ben dan ook blij dat de trailers zo leuk zijn en leuk dat Jim Carrey weer te zien is, Robotnik is op zijn lijf geschreven :D

NieuwsFilm

meest populair