Heeft Taskmaster de krachten van Spider-Man in 'Black Widow'?

Heeft Taskmaster de krachten van Spider-Man in 'Black Widow'?

De slechterik kan vechtstijlen letterlijk kopiëren.

In Black Widow neemt Marvels superspionne het op tegen Taskmaster. Deze geduchte misdadiger kan de fysieke krachten van zijn tegenstanders overnemen. In een speciale blik op de film die vorige week de wereld in werd geslingerd is een interessant shot te zien waarin Taskmaster een van Marvels bekendste helden lijkt na te doen.

Bekijk de afbeelding
In de comics is Taskmaster een echte gevechtskunstenaar. Met zijn fotografische reflexen kan hij de vechtskills van zijn tegenstanders kopiëren. In de trailers schiet hij pijlen à la Hawkeye en gebruikt hij een Captain America-achtig schild. In de laatste promobeelden slingert hij ook - à la Spider-Man - aan een draad. Heeft hij deze methode van spinnenman gekopieerd?



Wie weet heeft de schurk, wiens ware identiteit nog steeds niet bekend is, videobeelden van het luchthavengevecht uit Captain America: Civil War (2016) bekeken en geanalyseerd. Black Widow speelt zich vermoedelijk direct af na die film.

In het kort
In Black Widow wordt de achtergrond en geschiedenis van Scarlett Johanssons Natasha Romanoff onthuld. Naast Johansson zijn onder meer Florence Pugh (Yelena Belova), David Harbour (Alexei Shostakov) en Rachel Weisz (Melina Vostokoff) en William Hurt (Thaddeus Ross) van de partij. De regie is in handen van Cate Shortland (Berlin Syndrome).


Marvels Black Widow sluipt op 29 april de Nederlandse bioscoopzalen binnen!

NieuwsFilm

meest populair