Algemeen

Heeft Taskmaster de krachten van Spider-Man in 'Black Widow'?

De slechterik kan vechtstijlen letterlijk kopiëren.

door Jeffrey Kouters om 12:17 in Algemeen
In Black Widow neemt Marvels superspionne het op tegen Taskmaster. Deze geduchte misdadiger kan de fysieke krachten van zijn tegenstanders overnemen. In een speciale blik op de film die vorige week de wereld in werd geslingerd is een interessant shot te zien waarin Taskmaster een van Marvels bekendste helden lijkt na te doen.


In de comics is Taskmaster een echte gevechtskunstenaar. Met zijn fotografische reflexen kan hij de vechtskills van zijn tegenstanders kopiëren. In de trailers schiet hij pijlen à la Hawkeye en gebruikt hij een Captain America-achtig schild. In de laatste promobeelden slingert hij ook - à la Spider-Man - aan een draad. Heeft hij deze methode van spinnenman gekopieerd?Wie weet heeft de schurk, wiens ware identiteit nog steeds niet bekend is, videobeelden van het luchthavengevecht uit Captain America: Civil War (2016) bekeken en geanalyseerd. Black Widow speelt zich vermoedelijk direct af na die film.

In het kort
In Black Widow wordt de achtergrond en geschiedenis van Scarlett Johanssons Natasha Romanoff onthuld. Naast Johansson zijn onder meer Florence Pugh (Yelena Belova), David Harbour (Alexei Shostakov) en Rachel Weisz (Melina Vostokoff) en William Hurt (Thaddeus Ross) van de partij. De regie is in handen van Cate Shortland (Berlin Syndrome).


Marvels Black Widow sluipt op 29 april de Nederlandse bioscoopzalen binnen!

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

shellghost

Avatar

TaskMaster heet Tony Masters volgens Wikipedia en de Marvel comics. Dus dat zijn naam nog niet bekend is klopt niet helemaal. Smiley face

GreenHornet

Avatar

welke acteur zit er achter Taskmaster of is het een Skrul

kokosnoot

Avatar

De joker zit natuurlijk in dat pak!

Lurch

Avatar

Volgens de comics kan hij wel de vechtstijlen kopiëren, maar niet de krachten. Dus hij is niet zo sterk als Spiderman of Captain America. Hopelijk houden ze dat in de film ook zo!

Ereptile

Avatar

Taskmaster wordt wel 1 van de hoogtepunten hoop ik!

STYD

Avatar

Begreep eerst de nut niet van deze film. Maar Taskmaster ziet er wel gruwelijk uit. Laten we hopen dat het weer een van de betere badguys zal worden.

Ik krijg wel een winter soldier gevoel bij dezelfde film en dat is altijd plus plus

Chrischzz

Avatar

Klopt dat dan wel een beetje met de tijdslijn?

Lord Bono

Avatar

@STYD Het nut om naar school te gaan zag je waarschijnlijk ook niet ;)

NieuwsFilm

meest populair