Opstartprobleem van 'No Time to Die' tegen het licht

Opstartprobleem van 'No Time to Die' tegen het licht

Het vertrek van Danny Boyle uitgelegd door Barbara Broccoli.

Eind mei 2018 werd officieel bekend dat Oscarwinnaar Danny Boyle de nieuwe James Bond-film ging regisseren, maar in augustus 2018 vertrok hij alweer vanwege 'creatieve meningsverschillen'. Beasts of No Nation-kopman Cary Fukunaga werd aangetrokken en de film staat op het punt van uitkomen.

Nu heeft producent Barbara Broccoli tegenover Variety een en ander uitgelegd over het vertrek van Boyle. "Het was aan beide kanten moeilijk omdat we wederzijds respect en bewondering hadden, maar het is goed om elkaars verschillen te kennen voordat je aan een project begint," aldus Broccoli.


"We hebben een aantal maanden prima samengewerkt, maar er kwam een moment dat we het soort film bespraken dat we wilden maken, en we kwamen allebei tot de conclusie dat we niet op één lijn zaten. Films zijn heel moeilijk te maken wanneer de neuzen allemaal dezelfde kant opstaan. Als dat niet zo is, is het in principe onmogelijk."

Begin april in de bioscoop
Volgens Broccoli stond Fukunaga al tijden op de radar van de producenten. Hij werd zelfs overwogen om Spectre (2015) te regisseren toen nog niet bekend was dat Sam Mendes terug zou keren. Vanaf 2 april draait No Time To Die in de Nederlandse bioscoopzalen.






NieuwsFilm

meest populair