Celebrity

Scott Eastwood (Pacific Rim) valt demonstranten lastig en wordt weggejaagd (video)

Zo kan het ook dus.

door FilmTotaal om 09:50 in Celebrity
Je inzetten voor een doel dat iets naargeestigs bestrijdt kan een mooi gebaar zijn, maar zo ziet de tegenpartij dat niet. Dat ontdekten we deze week nadat Scott Eastwood (The Fate of the Furious, Pacific Rim: Uprising) op video werd vastgelegd terwijl hij een demonstratie trachtte te saboteren. Althans, hij knoeide met een x-aantal spandoeken wat niet bij iedereen goed viel.

Zie de bewegende beelden beneden. De 33-jarige Amerikaan wordt betrapt terwijl hij niet bepaald gewiekst te werk gaat. Glimlachend geeft het oudste kind van de legendarische Clint Eastwood het spelletje op en loopt terneergeslagen weg. Uiteraard namen een tweetal demonstranten de gelegenheid om Eastwood te kleineren met enkele beledigingen. Fans van de beste man zijn ze overduidelijk niet.


Resort
De actie is afgelopen zondag door de activisten op gang gebracht om de bouwwerkzaamheden van een luxe resort in San Diego tegen te houden. Eastwood's opvallende handeling heeft vermoedelijk een reden. Naast z'n werk als model en acteur is hij ook eigenaar van een bar en een aantal kleine ondernemingen in de buurt. Volgens roddelwebsite TMZ hadden de geïrriteerde demonstranten het idee dat Eastwood hen lastig viel omdat hij mogelijk in het luxe resort heeft geïnvesteerd.

NieuwsFilm

meest populair