Blake Lively (The Shallows) brengt ons dichter bij een vrouwelijke James Bond

Blake Lively (The Shallows) brengt ons dichter bij een vrouwelijke James Bond

De nieuwe trailer en clips van haar nieuwste film 'The Rhythm Section' doen denken aan een vrouwelijke Bond.

Bond-producente Barbara Broccoli maakte vorige week nog duidelijk dat ze geen voorstander is van een vrouwelijke Bond en dat vrouwen hun eigen goede films verdienen. Een week later bevestigd ze dat ze daad bij het woord voegt, met nieuwe beelden van The Rhythm Section waarbij ze als producent aan het roer staat.

De film met Blake Lively in de hoofdrol en Jude Law en Sterling K. Brown in ondersteunende rollen is gebaseerd op het gelijknamige boek. In de spionagethriller volgen we Stephanie Patrick, een vrouw die de waarheid van een vliegtuigongeluk, waarbij haar gezin omkwam, probeert te achterhalen. De ramp blijkt namelijk niet zomeer een ongeluk te zijn geweest. Ze laat zich trainen tot moordmachine gaat erop uit om de verantwoordelijken te vinden.

Trailer en clips
De nieuwste trailer van de film laat meer zien van wat we kunnen verwachten en dat ziet er niet eens zo gek uit.

In enkele clips die Paramount plaatste van de nieuwe film komen we nog meer te weten over de film. Het lijkt de allure van een duistere Bond met vrouwelijk hoofdpersonage te hebben. Of hij net zo zal aanslaan, valt natuurlijk nog te bezien. Vanaf 28 februari kan iedereen in Nederland zelf oordelen in de bioscoop.





NieuwsFilm

meest populair