Kledingstukken 'Space Jam 2' gelekt

Kledingstukken 'Space Jam 2' gelekt

Dat zijn twee badass tenues...

De productie voor de Space Jam sequel is de laatste maanden een steeds groter raadsel. Nu lekt er dan eindelijk iets uit dat er op zou wijzen dat er echt is begonnen aan de voorbereidingen.



Basketbalhemden
Via Twitter lekte deze kostuums onder de noemer Space Jam 2 x Nike. Waarschijnlijk zijn dit de nieuwe hemden voor de film. Het hem van de TuneSquad lijkt exact hetzelfde als die te zien zijn in Space Jam, het Monstars-tenue heeft wel degelijk een upgrade gekregen.



Ryan Coogler
Een belangrijke schakel binnen de film is producent Ryan Coogler. Om het project vooruit te helpen, heeft Coogler het script herschreven. Over de betrokkenheid van Coogler zei LeBron James het volgende:

"Ik was altijd fan van superhelden. Batman was mijn favoriet. Maar ik wist dat ik nooit Bruce Wayne kon worden. Voor mij was dat niet mogelijk: Ik dacht dat ik nooit de president kon worden van een miljardenbedrijf. Coogler heeft de kinderen van nu iets gegeven dat ik nooit had: een superheldenfilm met een Afrikaans-Amerikaanse cast en een superheld die wel die mogelijkheden heeft."



NieuwsFilm

meest populair