Video

Trailer Netflix-thriller 'The Last Thing He Wanted' met Hathaway en Affleck

Van de regisseur van het mooie Mudbound.

door Bram de Groot om 22:30 in Video
Een paar dagen geleden zagen we nog de eerste trailer voor de Netflix-blockbuster Spenser Confidential en nu is er de trailer voor opnieuw een grote titel die dit jaar op Netflix verschijnt. Het betreft de eerste beelden uit de thriller The Last Thing He Wanted met heel wat grote namen!

In de film van regisseur Dee Rees, bekend van het succesvolle Netflix-drama Mudbound, zijn er rollen voor onder meer Anne Hathaway (The Dark Knight Rises), Willem Dafoe (The Lighthouse) en Ben Affleck (Argo).

Het verhaal gaat over een journaliste die uit schuldgevoel een opdracht van haar eigen vader accepteert. Ze krijgt echter onbedoeld de hoofdrol in het verhaal dat ze probeert te onthullen.


De film is een verfilming van het gelijknamige boek van auteur Joan Didion en er zijn ook rollen voor onder meer Toby Jones, Rosie Perez en Edi Gathegi.

The Last Thing He Wanted debuteert op 21 februari op Netflix.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robert Paulson

Avatar

Off topic: Ogenschijnlijk gelekte concept art : Dual of the Fates. https://whatculture.com/film/leaked-star-wars-duel-of-the-fates-concept-art-glimpse-at-colin-trevorrows-vision

David Mills

Avatar

Ziet er goed uit, maar wat ziet die Ben Affleck er vreemd uit.

Frietgezicht

Avatar

Als ik de trailer zo bekijk is Affleck overleden en gebruiken ze CGI om hem in de film te kunnen gebruiken.

NieuwsFilm