Paul Feig houdt hoop op crossover van zijn 'Ghostbusters' met 'Afterlife'

Paul Feig houdt hoop op crossover van zijn 'Ghostbusters' met 'Afterlife'

En de originele castleden hebben binnen een week hun scènes erop gezet.

Vanaf 9 juli kunnen we de terugkeer van 's werelds beroemdste spokenjagers aanschouwen in Ghostbusters: Afterlife. Met een nieuwe generatie jonkies en de oude rotten uit de 80's, maar zonder de vrouwen van regisseur Paul Feig uit 2016. Of misschien toch?

Feig (57) sprak over de mogelijkheid dat Melissa McCarthy, Kristen Wigg, Kate McKinnon en Leslie Jones nog een tweede kans krijgen tegenover Finn Wolfhard, McKenna Grace, Celeste O'Connor en Logan Kim in het oorspronkelijke universum. Hoewel de kans nihil is dat SONY deze personages gaat herintroduceren, was zijn reactie hoopvol:

"Weet je wat geweldig is, in de stripwereld vindt nu een interdimensionale rip plaats waarbij ons/mijn team zich aansluit bij de andere Ghostbusters. Dus gezien het feit dat dit al is gedaan, kan er nog van alles gebeuren"!

Eén week werk
Tijdens een setbezoek werd onthuld dat de originele castleden, door de crew omgedoopt tot OGB's, al hun scènes in slechts 7 dagen gedraaid hebben. Afgelopen herfst verschenen Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver en Annie Potts op verschillende momenten in Canada. Hun personages zullen allemaal een betekenisvolle rol vervullen, maar (zoals bekend) niet langer de centrale helden zijn.

Er kwamen geen spoilers ter sprake over hoe het verhaal gaat dealen met de afwezigheid van wijlen Harold Ramis. Murray had er wel het volgende over te zeggen: "Nou, we hebben een man minder. Dat is de deal en dat is het verhaal dat ze hebben geschreven en wat we gaan vertellen".

NieuwsFilm

meest populair