Video

Geen ontsnappen mogelijk in beklemmende 'Vivarium' trailer

Een assemblage van 'Room', 'Into the Tall Grass' en 'The Truman Show'?

door Wouter Drummen om 14:22 in Video
In de film Vivarium is een jong koppel, dat gespeeld wordt door Jesse Eisenberg (o.a. bekend van de twee Zombieland films) en Imogen Poots (o.a. bekend van Green Room), op zoek naar een nieuw huis. Ze bezoeken een huis in een mysterieuze woonwijk, maar besluiten er niet voor te gaan. Ze komen echter niet weg en blijven vast zitten in deze buurt, waaruit geen ontsnappen mogelijk lijkt te zien.

De film, die werd geregisseerd door Lorcan Finnegan, o.a. bekend van Without Name, was vorig jaar al te zien op het filmfestival in Cannes, waar de film sterk werd onthaald. Zo werd de film geprezen voor zijn cinematografie, originaliteit en wist de regisseur hoge ogen te gooien met een van zijn eerste grote films. Bekijk de trailer hieronder.Release
Vivarium zal vanaf maart in Rusland en de Verenigde Staten te zien zijn, maar in Europa zullen we er iets langer op moeten wachten. Hier komt hij normaal gesproken pas uit rond mei van dit jaar.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Doet me een beetje denken aan The Truman Show en lol word dit de nieuwe trend. Score van de site rottentomatoes tonen in een marketing. Imogen Poots is altijd een leuke toevoeging. Onderschatte actrice vind ik persoonlijk.

NieuwsFilm