Superpluizige Sonic goed ontvangen bij fans!

Superpluizige Sonic goed ontvangen bij fans!

Check een clip met deze opvallende Sonic.

Over een paar weken spurt de blauwe snelheidsduivel Sonic de bioscoopzalen binnen met zijn eerste live action-animatiefilm Sonic the Hedgehog van regisseur Jeff Fowler. Een nieuwe clip heeft een nogal pluizige Sonic onthult en de fans zijn dol op de beelden.

En geef ze ongelijk. De donzige versie van Sonic is erg leuk bedacht door de makers. Zij kunnen overigens uitkijken naar een succesvol financieel debuut tijdens het eerste Noord-Amerikaanse weekend. Naar verluidt zou de familie-actiekomedie ergens tussen de $40 en $47 miljoen gaan ophalen en dat is flink wat meer dan de eerdere voorspellingen van zo'n $20 - 30 miljoen. De restyle van Sonic lijkt impact te hebben op de fans.


Donzige Sonic
Hierboven zie je de clip met de donzige Sonic, met de stem van Ben Schwartz (Night School, Parks and Recreation). In de auto zit James Marsden (X-Men: The Last Stand, Westworld) die de rol speelt van Sonics maatje Tom Wachowski, een poilitieagent. Op 13 februari rent Sonic de Nederlandse bioscoopzalen binnen. Hieronder reacties van fans op de pluizebol.





NieuwsFilm

meest populair