Celebrity

'The Eternals'-acteur onderbreekt streng Marvel-dieet en eet bergen zoetigheid

Talkshowhost Jimmy Kimmel verraste acteur Kumail Nanjiani met bergen zoetigheid.

door FilmTotaal om 09:59 in Celebrity
Kumail Nanjiani is al een jaar lang onderworpen aan een streng dieet. Dit voor zijn superheldenrol in Marvels kosmische avontuur The Eternals. Toen hij deze week bij Jimmy Kimmel Live werd geconfronteerd met pizza, cheesecake en ander lekkers kon hij de verleiding echter niet weerstaan.

Kumail Nanjiani (41) deelde met de feestdagen een foto van zijn nieuwe, goddelijke lichaam. De acteur, die onder meer bekend is van zijn rol in de tv-serie Silicon Valley, kreeg veel complimentjes voor zijn bizarre lichaamstransformatie. Hoewel Nanjiani inmiddels gewend is aan zijn nieuwe leven (inclusief strikt dieet- en trainingsschema), mist de Marvel-acteur de zoete zondes wel een beetje.

Geen pizza en donuts
"Ik heb nog niet gezondigd", vertelt hij aan talkshowhost Jimmy Kimmel. "Ik heb al een jaar geen pizza of donut meer gegeten. Ik mag geen suiker en bijna geen koolhydraten". Mist hij dan geen foute snack tussendoor? "Ik krijg alleen een zakje sugarsnaps om te snacken", onthult Nanjiani over zijn Marvel-regime.

Gelukkig had Kimmel een verrassing voor hem: pizza en bordjes vol taartjes. En die kon Nanjiani toch echt niet laten staan...NieuwsFilm

meest populair