Algemeen

Eerste blik op Richard Madden's personage Ikaris van 'The Eternals'!

Eind dit jaar verschijnt de blockbuster met de sterrencast!

door Wouter Drummen om 09:54 in Algemeen
Ondanks het feit dat 2020 het jaar van de science-fictions lijkt te worden, verschijnen er ook weer de nodige superheldenfilms. Zo komt Marvel dit jaar met Black Widow en The Eternals. In laatstgenoemde zal Richard Madden (o.a. bekend van Game of Thrones en Bodyguard) te zien zijn als de superheld Ikaris, waar nu een foto van is verschenen op het internet.

In The Eternals zullen we kennis maken met heel wat nieuwe helden, die stuk voor stuk worden gespeeld door grote sterren zoals o.a. Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Salma Hayek en Kit Harington. Er is nog niet gigantisch veel bekend over het project, maar af en toe komt er weer een nieuwtje naar buiten over de film die november dit jaar te zien zal zijn, zoals nu ook weer een foto van Ikaris in zijn pak, die hieronder te zien is.Trailer
De opnames van de film zijn al een tijdje onderweg, dus fans hopen dat de eerste beelden niet meer al te lang op zich zullen laten wachten. Het gerucht gaat dat Marvel een eerste teaser zal vrijgeven wanneer de Black Widow film eind april verschijnt.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair