Hoofdrolspeler: "G.I. Joe Snake Eyes wordt fantastisch!"

Hoofdrolspeler: "G.I. Joe Snake Eyes wordt fantastisch!"

Het wordt echt iets heel authentieks.

In 2009 verscheen de eerste G.I. Joe film, genaamd The Rise of Cobra met o.a. Channing Tatum. Vier jaar lateren kwam er een vervolg uit met Dwayne Johnson, genaamd Retaliation. Ondanks dat beide films niet al te best werden ontvangen, deden ze het financieel niet verkeerd. Al eventjes staat dan ook al de spin-off Snake Eyes gepland waarin Henry Golding (o.a. bekend van Guy Ritchie's The Gentlemen) de hoofdrol zal vertolken. Hij liet recentelijk weten wat we van de film kunnen verwachten.

Golding vertelt dat choreograaf Rurouni Kenshin meewerkt aan de film. Kenshin heeft gigantisch veel ervaring in de wereld van martial arts, waardoor de film er volgens Golding erg goed uit komt te zien: ''Het wordt echt iets heel authentieks. Het wordt een heel andere G.I. Joe film dan zijn voorgangers. Er zijn gigantisch veel stunts, maar deze zijn allemaal echt en er zit bijna geen enkele CGI in de film!''

Intensief
De acteur liet dan ook weten dat het gaaf, maar erg zwaar werk is: ''Ik probeer al mijn eigen stunts zelf te doen. Hierdoor raak ik wel vaker geblesseerd. Zo heb ik o.a. een heupblessure opgelopen zich, scheurde mijn dijbeenspier en brak ik mijn meniscus. Ik doe mijn uiterste best om me zo goed mogelijk in mijn personage te verplaatsen en voor een toffe film te zorgen. Het is een gave rol. Het is de origin story van mijn personage, Snake Eyes, dus hij moet nog veel leren en trainen. Hij is nog erg gevoelig en wispelturig. Het wordt echt een fantastische actiefilm''.

NieuwsFilm

meest populair