Algemeen

Hoofdrolspeler: "G.I. Joe Snake Eyes wordt fantastisch!"

Het wordt echt iets heel authentieks.

door Wouter Drummen om 14:03 in Algemeen
In 2009 verscheen de eerste G.I. Joe film, genaamd The Rise of Cobra met o.a. Channing Tatum. Vier jaar lateren kwam er een vervolg uit met Dwayne Johnson, genaamd Retaliation. Ondanks dat beide films niet al te best werden ontvangen, deden ze het financieel niet verkeerd. Al eventjes staat dan ook al de spin-off Snake Eyes gepland waarin Henry Golding (o.a. bekend van Guy Ritchie's The Gentlemen) de hoofdrol zal vertolken. Hij liet recentelijk weten wat we van de film kunnen verwachten.

Golding vertelt dat choreograaf Rurouni Kenshin meewerkt aan de film. Kenshin heeft gigantisch veel ervaring in de wereld van martial arts, waardoor de film er volgens Golding erg goed uit komt te zien: ''Het wordt echt iets heel authentieks. Het wordt een heel andere G.I. Joe film dan zijn voorgangers. Er zijn gigantisch veel stunts, maar deze zijn allemaal echt en er zit bijna geen enkele CGI in de film!''

Intensief
De acteur liet dan ook weten dat het gaaf, maar erg zwaar werk is: ''Ik probeer al mijn eigen stunts zelf te doen. Hierdoor raak ik wel vaker geblesseerd. Zo heb ik o.a. een heupblessure opgelopen zich, scheurde mijn dijbeenspier en brak ik mijn meniscus. Ik doe mijn uiterste best om me zo goed mogelijk in mijn personage te verplaatsen en voor een toffe film te zorgen. Het is een gave rol. Het is de origin story van mijn personage, Snake Eyes, dus hij moet nog veel leren en trainen. Hij is nog erg gevoelig en wispelturig. Het wordt echt een fantastische actiefilm''.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Blockbuster

Avatar

Heel even dacht ik dat het om een cross-over van G.I. Joe en Snake Eyes met Nicolas Cage ging... Nog niet eens zo'n gek idee. Zie je het al voor je? Uiteraard met Nicolas Cage erbij.

Robbepost

Avatar

Het zou ook wel heel vreemd zijn als de hoofdrolspeler zou zeggen dat het een boutfilm wordt.

Mothercopper

Avatar

Gast, hier zit toch geen hond op te wachten

RoberPaulsen

Avatar

Wij van wc-eend...
Van de week een stukje gezien van GI Joe op televisie, dat was echt lachwekkend slecht

Symn

Avatar

Nou, ik geloof ‘m direct hoor!!

*proest*

Decepticon

Avatar

Ik kan me altijd prima vermaken met de 2 G.I.Joe films, wordt imo teveel op afgegeven. Prima actiefilms die beide bepaalde aspecten van de franchise goed neerzetten.

Het zou idd wel heel vreemd zijn als de hoofdrolspeler zou zeggen dat het een boutfilm wordt.

Wat mij wel goed doet is dat Rirouni Kenshin bij de choreografe betrokken, dan komt het op dat gebied hoogstwaarschijnlijk wel goed. Nu het verhaal nog en de regie.

Maar begrijp ik nu goed dat door al die blessures de opnames zijn opgeschort? Of gaat een stuntdubbel alles verder doen?

Mothercopper

Avatar

Ik zou de hemel prijzen indien Hollywood eens met een realistische actiefilm komt. Niet van die benzine ontploffingen, totale onrealistische gevechten en andere belabberde actie scènes. Ben zo moe van dat de held leeft en dat de bad guys altijd zo dom zijn.

Master Of Films

Avatar

Mothercopper "Niet van die benzine ontploffingen, totale onrealistische gevechten en andere belabberde actie scènes. Ben zo moe van dat de held leeft en dat de bad guys altijd zo dom zijn."
Geen A-Team meer voor jou. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair