Eli Roth (Inglourious Basterds) gaat 'gestoorde' film maken over populaire clownfilter

Eli Roth (Inglourious Basterds) gaat 'gestoorde' film maken over populaire clownfilter

Maar ook komen er een serie, een game én een live-evenement!

Regisseur Eli Roth, o.a. bekend van de nodige horrorfilms zoals Hostel, gaat in zee met het productiehuis 3BlackDot (bekend van de recente Queen & Slim) en wel voor een project genaamd Clownpocalypse. Niet alleen gaat Roth een film maken, maar ook zullen er een game, een serie en een live-evenement uitgebracht worden.

Zo zal het hele concept draaien rondom een van de populairste fotofilters op sociale media, namelijk dat wat je kan doen veranderen in een krankzinnige clown. Het is aan een groep delinquenten om aan de technologische goeroe achter het idee een halt toe te roepen. In een recent interview liet de regisseur zich over het project uit.

Wat te verwachten?
''Al jaren heb ik te horen gekregen dat het idee te geflipt is voor een game, maar ik ga nu zelfs nog een stapje verder'' begint Roth. ''Ik heb na een lange zoektocht eindelijk partners gevonden. Samen hebben we besloten er nog verder mee te gaan dan oorspronkelijk gedacht. Zo gaan we een game, film, serie en live-ervaring mixen zonder ouderlijk toezicht of een studio die ons dwingt om ons in te houden''.

''Dit wordt echt iets heel spectaculairs en memorabels. Het zal een groots, leuk maar tegelijkertijd ook eng evenement worden voor gamers, cinefielen en fans van live-evenement. De Clownpocalypse komt eraan, bereid je er maar op voor!''

NieuwsFilm

meest populair