3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

John Wick (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chad Stahelski & David Leitch | Cast: Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen, e.a.
John Wick, een boeman in het misdaadcircuit, heeft na de dood van zijn vrouw niets meer om voor te leven. Nadat de zoon van een Russische gangsterbaas zijn auto steelt en zijn puppy vermoordt, besluit hij zijn reputatie als bloeddorstige wreker waar te maken door het gehele maffiasyndicaat uit de weg te ruimen. Ondertussen wordt er een beloning uitgeloofd voor degene die Wick weet te stoppen.

Spider-Man: Into The Spider-Verse (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bob Persichetti, Peter Ramsey & Rodney Rothman | Cast: Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, e.a.
Miles Morales is een doodeenvoudige tiener uit Brooklyn. Op een dag wordt hij gebeten door een radioactieve spin en wordt hij Spider-Man. Hij krijgt de taak om crimineel Kingpin, die een levensgevaarlijk portaal naar andere dimensies heeft geopend, te stoppen. Miles werkt daarvoor samen met andere helden zoals hij die door de acties van Kingpin in zijn universum terecht zijn gekomen.

The BFG (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Ruby Barnhill, Mark Rylance, Jemaine Clement, e.a.
Het weesmeisje Sophie betrapt op een avond de Grote Vriendelijke Reus terwijl hij kinderen dromen aan het inblazen is. De reus neemt haar mee naar zijn thuisland. De Grote Vriendelijke Reus blijkt de enige zachtaardige reus te zijn, want zijn soortgenoten smullen van kinderbaksels. Om Sophie terug te kunnen brengen naar de mensenwereld, moeten de twee buitenbeentjes samenwerken en de gemene reuzen verslaan.

NieuwsFilm

meest populair