Eindelijk: Nieuwe 'Silent Hill' aangekondigd

Eindelijk: Nieuwe 'Silent Hill' aangekondigd

De game werd eerder in 2006 en 2012 verfilmd.

In 2006 verscheen er een verfilming van de succesvolle game Silent Hill. De wisselend ontvangen horrorfilm met de titel Silent Hill werd een redelijk succes en kreeg in 2012 een vervolg met het onbekendere Silent Hill: Revelation 3D.

Nu heeft Christophe Gans, de regisseur van de door de fans geliefde film uit 2006, onthuld dat hij werkt aan een derde film. Gans tegenover het Franse Allocine:


"Ik heb twee horrorfilmprojecten met [producent] Victor Hadida in de maak. Ik werk aan de verfilming van de game Project Zero (Fatal Frame). Deze film zal afspelen in Japan en niet buiten de Japanse spookhuiswereld gaan. En we werken aan een nieuwe Silent Hill. Het project zal vasthouden aan deze sfeer van een klein Amerikaans stadje, verwoest door Puritanism. Ik denk dat het tijd is om een nieuwe te maken."

Silent Hill
In Silent Hill zien we hoe een moeder met haar dochter afreist naar het stadje Silent Hill dat voorkomt in de dromen van het meisje. In de eerste film waren er rollen voor onder meer Radha Mitchell, Sean Bean en Jodelle Ferland.


De gamereeks Silent Hill startte in 1999 op de PlayStation en daarna verschenen er nog twee delen, met Silent Hill 3 in 2003. Er zijn al een tijdje geruchten over twee nieuwe games.

NieuwsFilm

meest populair