Linda Hamilton wilde een héél andere Sarah Connor in 'Terminator: Dark Fate'

Linda Hamilton wilde een héél andere Sarah Connor in 'Terminator: Dark Fate'

De actrice denkt dat het goed had kunnen uitpakken.

Ondanks het feit dat de laatste Terminator-film Dark Fate het slecht deed aan de box-office en niet erg sterk werd onthaald, werd wel de acteerprestatie van Linda Hamilton geprezen. Zij keerde terug in de huid van Sarah Connor, een van de meest bekende en geliefde heldinnen in de filmwereld. Toch had ze er in Dark Fate heel anders uit kunnen zien, als het aan de actrice zelf had gelegen.

In een recent interview liet Hamilton zich erover uit: ''De Terminator-franchise staat er bekend om dat de films vaker choqueren en verrassen. Ik had daarom het idee dat ik een dikke Sarah zou spelen. Ik denk dat dat iedereen gigantisch zou hebben verrast. Mijn idee werd echter niet geaccepteerd, maar ik bleef er toch een tijdje voor vechten. Ik wilde namelijk graag een dikke Sarah neerzetten''.

Laatste keer?
De 63-jarige actrice moest nu dus juist goed fit zijn voor de rol: ''Ik moest er hard voor trainen , maar ik wilde dan ook zo goed mogelijk opnieuw leven geven aan Sarah. Ik liet mijn haar grijs verven, aangezien ik wilde laten zien dat de tijd ook haar inhaalt. Daarom wilde ik eigenlijk een dikke Sarah spelen, om te laten zien dat zelfs zij menselijk is''. Ondanks de liefde voor haar personage liet Hamilton weten dat het nu wel mooi is geweest en ze geen intentie heeft om opnieuw Sarah te spelen.

NieuwsFilm

meest populair