Amber Heard erkent Johnny Depp te hebben mishandeld in nieuwe audio-fragmenten

Amber Heard erkent Johnny Depp te hebben mishandeld in nieuwe audio-fragmenten

De actrice heeft zelf de therapiesessie opgenomen die nu uitgelekt is.

Inmiddels hebben ze langer ruzie dan dat ze getrouwd zijn geweest: Johnny Depp en Amber Heard zullen onderhand wel willen dat ze nooit aan The Rum Diary hebben gewerkt. In dat jaar leerden de twee oud-geliefden elkaar kennen en het duurde niet lang voordat ze met elkaar uitgingen. Ze schonken elkaar begin 2015 het jawoord en iets langer dan een jaar later werd er om een scheiding gevraagd. De reden is best heftig.

Gedurende hun liefdesrelatie vonden er namelijk veel ruzies plaats. Bijwijlen werd er zelfs met spullen gegooid en bleven de handen ook niet stil. Het heeft ervoor gezorgd dat zowel Heard (33 jaar) als Depp (56 jaar) elkaar van mishandeling hebben beschuldigd. Diverse foto's moesten aantonen wie gelijk had, maar vanwege mogelijke opmaak en make-up kon het nooit bewezen worden. Nu is één van de twee de mist ingegaan.

Raken
Om hun relatie te redden zijn Depp en Heard in therapie gegaan. Eén van hun sessies is door Heard, met toestemming, via haar telefoon vastgelegd. Nu is het opgenomen materiaal, dat naar verluidt zo'n twee uur duurt, online gekomen. Beneden kan je een lange video terugvinden waarin we Heard en Depp horen bikkelen. De eerstgenoemde geeft toe Depp te hebben gekleineerd en een paar tikken te hebben gegeven.

Wanneer geweld in hun relatie voorkwam besloot Depp zich blijkbaar terug te trekken en hulp in te schakelen. Dat vond Heard maar zielig. "Je bent echt een baby. Groei verdomme eens op, Johnny," horen we haar zeggen. Over de mishandeling zegt Heard: "Ik weet niet hoe mijn hand bewoog, maar alles is in orde met je. Ik heb je geen pijn gedaan. Ik heb je niet geslagen. Ik heb je geraakt."


Goedmaken
Ondanks de onenigheden wilde Depp hun huwelijk laten slagen. "Ik hou van je en ik wil dat je mijn vrouw bent," is o.a. hier volledig terug te lezen. Hij gaat verder: "En ik wil jouw man zijn. Ik wil een goede man zijn. Als ik dat niet ben geweest dan zal ik uitzoeken hoe ik dat wel moet zijn."

Voordat de acteur zijn belofte maakt geeft Heard aan weinig woedebeheersing te bezitten: "Ik kan je niet beloven dat alles perfect zal zijn. Ik kan je niet beloven dat ik niet weer fysiek zal worden. God, soms word ik verdomme zo boos dat ik door het lint ga. Ik beloof je dat ik alles zal doen om te veranderen. Ik beloof het. Ik begin niet over scheiden als ik het niet meen."

NieuwsFilm

meest populair