Actie in nieuwe TV-trailer 'Fast & Furious 9'!

Actie in nieuwe TV-trailer 'Fast & Furious 9'!

Hebben we er al zin in?

Twee dagen nadat de eerste trailer voor Fast & Furious 9 te zien was, heeft Universal Pictures een nieuwe blik vrijgegeven op het op een na laatste deel in de Fast Saga. De beelden debuteerden tijdens de Super Bowl en laten meer zien van de actievolle nieuwe film.

Nadat Dominic Toretto en zijn team de cyberterrorist Cipher ervan wisten te weerhouden een kernoorlog uit te laten breken, heeft Dominic zich met zoontje Brian en echtgenote Letty teruggetrokken. Maar als zijn jongere broer Jakob, een meesterdief, huurmoordenaar en high-performance driver, zich onthult, moeten Toretto en zijn crew hem ervan te weerhouden de wereldorde definitief te verstoren.



Hoewel we dus weten dat Dom het op moet nemen tegen zijn broer Jakob, is er verder opvallend weinig bekend over deze negende film. Regisseur Justin Lin laat in elk geval weten dat het thema van familie weer sterk aanwezig is. "Twee jaar geleden bedacht ik ineens een nieuw plan voor deze film. Het idee is om het thema van familie te verkennen en dan te kijken naar bloedbanden. Iedereen die een broer of zus heeft, weet dat het vechten met je familie veel heftiger is dan wat dan ook," aldus Lin.

NieuwsFilm

meest populair