Hoe kan Han terugkeren in 'Fast & Furious 9'?

Hoe kan Han terugkeren in 'Fast & Furious 9'?

Hij was toch dood? Maar we krijgen #JusticeForHan!

De eerste trailer voor Fast & Furious 9 bevatte een opvallende onthulling. We kregen ineens een blik op Han te zien. Dit personage leefde helemaal niet meer, leek het, maar keert toch terug. Regisseur Justin Lin belooft ons dat het allemaal een logische verklaring krijgt.

"Je zal het gaan merken," begon Lin tijdens een interview met MTV. "Han is voor mij een erg belangrijk personage. Hij is altijd een vriendelijk personage geweest, en toen ik met Fast and Furious 6 vertrok, deed hij dat ook. In zekere zin vertrokken we toen samen."

Hij is terug
Maar Han keert nu terug, een idee dat volgens Lin ontstond tijdens een van de vele meetings die hij over de film had. Justice For Han is iets waar fans al jaren om roepen en nu gaat het personage dat ook echt krijgen. Dat werd namelijk beloofd aan het einde van de eerste trailer.

Maar hoe keert Han, die dood leek, nou terug? Daar was Lin mysterieus over: "Alles is verbonden. Laten we het maar zo zeggen. Er gebeurt niets zonder reden in het Fast-universum, daar kan je zeker van zijn."

NieuwsFilm

meest populair