Is Robert Pattinson de knapste man ter wereld?

Is Robert Pattinson de knapste man ter wereld?

Een wetenschapper, die héél erg zeker van z'n zaak is, heeft zelfs een top tien gemaakt!

Het is wetenschappelijk bewezen dat The Batman-ster Robert Pattinson één van de knapste mannen op onze planeet is. Althans, dat beweert dr. Julian De Silva, een deskundige op het gebied van cosmetische chirurgie. Volgens de beste man, die in Londen zijn vak uitvoert, heeft hij met gebruikmaking van de nieuwste technologieën en de formule van de Gulden Snede - waarmee de schoonheid bepaald wordt - een top tien van knappe mannen samengesteld.

Allereerst de winnaar: de 33-jarige Engelsman Robert Pattinson komt het dichtst in de buurt van het perfecte gezicht met een percentage van 92.15. Er wordt hiervoor gekeken naar de positie van de ogen, de wenkbrauwen, neus, lippen, kin, noem maar op. De Silva ligt toe: "Hij zit in de top vijf van alle categorieën, omdat hij klassiek gevormde kenmerken heeft en een prachtige, geslepen kin. Zijn enige score die onder het gemiddelde valt betreft zijn lippen, die een beetje dun en plat zijn."

Bekijk de afbeeldingBeeldschoon
Voor het samenstellen van de top tien bekendste en knapste mannen paste De Silva geavanceerde technologie toe waarmee hij ook de operaties van patiënten uitstippelt. Op nummer twee en drie vinden we ook twee heren terug waar dikwijls over gesproken wordt: Henry Cavill (Netflix-serie The Witcher) en Bradley Cooper (A Star Is Born). De eerstgenoemde deed het iets minder goed dan Pattinson vanwege de ruimte tussen zijn ogen. Bij Cooper zijn de neus en het gezicht net niet goed gevormd.

1)Robert Pattinson (92.15%)
2)Henry Cavill (91.64%)
3)Bradley Cooper (91.08%)
4)Brad Pitt (90.51%)
5)George Clooney (89.91%)
6)Hugh Jackman (89.64%)
7)David Beckham (88.96%)
8)Idris Elba(88.01%)
9)Kanye West (87.94%)
10)Ryan Gosling (87.48%)

NieuwsFilm

meest populair