Vin Diesel wil slotstuk 'Fast & Furious 10' doormidden hakken

Vin Diesel wil slotstuk 'Fast & Furious 10' doormidden hakken

Na F9 volgen nog twee films in de The Fast Saga.

De Fast & Furious-franchise a.k.a. The Fast Saga is één van de financieel succesvolste filmreeksen van dit moment. De films verdienen honderden miljoenen en verleden jaar verscheen een succesvolle eerste spin-off. Nu lijkt het erop dat Fast & Furious 10 een einde wordt dat bestaat uit twee delen.

Alweer geruime tijd geleden werd duidelijk dat Fast & Furious 10 de laatste film in de reeks moet worden. Nu lijkt het erop dat deze film uit twee delen gaat bestaan en dat de franchise daarna verdergaat met spin-offs rond individuele personages. Vin Diesel zei tegenover Total Film:


"Het universum is zo robuust en zo rijk aan talent en verhalen dat het verantwoord is om spin-offs te maken. En ik denk dat het onvermijdelijk is. Universal verdient het omdat ze heel veel hebben geïnvesteerd in deze kleine saga. En voor de fans, als Fast 10 deel 1 en 2 de conclusie zouden zijn, dan zou het fijn zijn als deze wereld nog generaties lang doorgaat."

Al jaren in de planning
Ook lijkt het erop dat Diesel al volop bezig is het zijn Fast & Furious-afscheid. "Ik begon al met het plannen van Fast 10 voordat we begonnen met het filmen van Fast 9," aldus de spierbundel die het personage Dom Toretto speelt.

De film F9 van Justin Lin staat gepland voor 21 mei en (het eerste deel van) Fast & Furious 10 staat vast op 1 april 2021. Eén van de spin-offs lijkt een "badass girl movie" te gaan worden.



NieuwsFilm

meest populair