Vrouwelijke 'Fast & Furious'-film komt eraan volgens Vin Diesel!

Vrouwelijke 'Fast & Furious'-film komt eraan volgens Vin Diesel!

Vin Diesel heeft al aan de film gewerkt.

Binnen enkele maanden verschijnt met Fast & Furious 9 de tiende film in The Fast Saga op het witte doek en voor volgend jaar zomer staat Fast & Furious 10 al op het programma. Daarna zou er zomaar een nieuwe spin-off kunnen verschijnen.

Afgelopen jaar debuteerde met Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw een eerste meer losstaande film in de reeks. Daarin waren de actiehelden Jason Statham en Dwayne Johnson de belangrijkste gezichten. Maar nu lijkt er ook een spin-off te komen rond vrouwelijke personages uit de Fast Saga.

Vin Diesel wacht op script
Tijdens de release van de trailer voor F9 zei Vin Diesel tegen MTV International dat hij een vrouwelijke spin-off heeft ontwikkeld. "Ik heb een vrouwelijke spin-off ontwikkeld en het script hiervoor komt volgende maand binnen. Dus we zullen zien," aldus hét gezicht van de franchise.

Ook actrice Nathalie Emmanuel, die in sinds Furious 7 de rol speelt van hacker Ramsey, ziet een "badass girl movie" wel zitten. "Het zou cool zijn om een soort Charlie's Angels-achtige sfeer te hebben met alle vrouwen. Ik vind dat wel leuk," aldus Emmanuel. Wat zou jij vinden van een vrouwelijke F&F?

NieuwsFilm

meest populair