De reden waarom Margot Robbie geen tatoeages meer durft te zetten

De reden waarom Margot Robbie geen tatoeages meer durft te zetten

Het is niet altijd even goed gegaan...

Margot Robbie mag dan wel een wereldberoemde actrice zijn, af en toe zet ze ook tatoeages op de lichamen van haar collega's en vrienden. Zo heeft ze heel wat tatoeages gezet bij de cast en crew van Suicide Squad, maar tijdens een recent interview liet ze weten dat dit nu afgelopen is. Ze heeft een paar 'ongelukjes' gehad, waardoor ze het niet meer aandurft.

Zo zei ze recentelijk nog: ''Ik ben er klaar mee. Ik doe het niet meer. Het is namelijk niet altijd even goed gegaan''. Ondanks het feit ze niet precies zegt wat er is gebeurd, liet ze zich wel uit over een incident waar ze door in de problemen is gekomen. Zo was de Once Upon a Time in Hollywood-actrice aanwezig op een bachelorette party in Australië, waar haar werd gevraagd tatoeages te zetten.

Wat gebeurde er?
''Je weet hoe het gaat. Tijdens zulke feestjes wordt er flink wat gedronken en dan komt iemand in een keer met het idee van matchende tatoeages. Want dat is altijd zo'n geweldig idee'' begint Robbie sarcastisch. ''Dus ik ging een tatoeage zetten op de rug van een vriendin. Een andere vriendin had al iets getekend op haar rug, dus ik ging er gewoon overheen met het tatoeagepistool. Maar toen ik klaar was en het haar liet zien zei ze: ''Oh, ik wist helemaal niet wat ik kreeg!'' Gelukkig deed ze er absoluut niet lastig over en was ze er zelfs blij mee. Maar iemand anders was dat heel wat minder...''

''De volgende dag was namelijk de trouwerij en mijn vriendin, die een van de bruidsmeisjes was, had een blote rug waarop de rode en korstvormige tattoo duidelijk te zien was. Haar moeder viel meteen over me heen. Ze was echt gigantisch kwaad. Toen dacht ik bij mezelf, misschien is het tijd om te stoppen met het zetten van tatoeages''.

NieuwsFilm

meest populair