Nieuwe trailer 'Big Lebowski'-spinoff 'The Jesus Rolls' rolt online

Nieuwe trailer 'Big Lebowski'-spinoff 'The Jesus Rolls' rolt online

Na meer dan 20 jaar blaast (of likt?) John Turturro het stof van zijn paarse bowlingbal.

Na een eerder gelekte Italiaanse trailer van een paar maanden terug, is nu de officiële Amerikaanse trailer vrijgegeven van The Jesus Rolls, een spinoff van de geliefde Coen Brothers-film The Big Lebowski. In de film zien we John Turturro opnieuw als het markante personage Jesus Quintana.

Turturro filmde The Jesus Rolls al in 2016, maar de film bereikt dus pas dit jaar de bioscopen. Of dat een goed teken is, zullen we binnenkort horen; de film wordt namelijk eind deze maand in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht. We zien in The Jesus Rolls hoe de bewapende kapper een reeks vreemde avonturen beleeft. Hij wordt hierin vergezeld door een imposante groep acteurs: Bobby Cannavale, Audrey Tautou, Jon Hamm, Susan Sarandon en Pete Davidson.

Turturro is terug
Turturro kennen we natuurlijk als karakteracteur uit een hele hoop films, maar als regisseur kan hij er ook wat van. Zo maakte hij films als Romance & Cigarettes en Fading Gigolo. Naast de regie van The Jesus Rolls, is hij ook verantwoordelijk voor het script van de film. The Jesus Rolls kwam vreemd genoeg al uit in Italie in het najaar van 2019, maar bereikt dus nu pas elders de bioscopen.

Bekijk hieronder de trailer en poster van The Jesus Rolls.




Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair