Keert Tobey Maguire's Spider-Man terug via 'Docter Strange 2'?

Keert Tobey Maguire's Spider-Man terug via 'Docter Strange 2'?

Alles kan in het 'Multiverse of Madness'!

Hoe ver zal Marvel Studios gaan om het Marvel Cinematic Universe uit te breiden. Doet de studio dat alleen met de Marvel-films van Sony Pictures en de Marvel-series op Disney+ of worden ook andere Marvel-films gekoppeld door het multiversum dat in Doctor Strange and the Multiverse of Madness wordt verkend?

Gisteren werd duidelijk dat Sam Raimi (Oz the Great and Powerful) in beeld is om de regie op zich te nemen van deze tweede film rond Doctor Strange, de rol van Benedict Cumberbatch. Mocht dit zover komen, dan zou het zomaar kunnen dat Tobey Maguire's Peter Parker / Spider-Man uit Raimi's Spider-Man-trilogie (2002 - 2007) te zien is, al zou het in een cameo zijn.

Multiversum
Voor wie het Marvel Cinematic Universe volgt weet dat we vanaf heden te maken hebben met het multiversum en tijdreizen. Hierdoor kunnen we als kijker in alternatieve wereld belanden. Dit zou dus ook de Spider-Man wereld uit Raimi's films kunnen zijn. Ondertussen wordt online flink met die gedachte gespeeld. Hieronder een gaaf ontwerp van creatieveling Bosslogic.

Dit bericht bekijken op Instagram

🤟 #doctorstrange II

Een bericht gedeeld door Bosslogic (@bosslogic) op


Doctor Strange in the Multiverse of Madness staat gepland voor mei 2021.

NieuwsFilm

meest populair