Krijgt bekende Spider-Man villain Kraven the Hunter grote rol in het MCU?

Krijgt bekende Spider-Man villain Kraven the Hunter grote rol in het MCU?

Het lijkt erop dat hij misschien wel eens zijn eigen solo-film krijgt.

Het gerucht doet de ronde dat Kraven the Hunter, een klassieke Spider-Man villain, een grote rol gaat krijgen in het MCU. Zo wordt er gesproken over een solo-film van de slechterik, die daarna meerdere keren zou kunnen opduiken in diverse Marvel-films.

Kraven, wiens echte naam Sergei Kravinoff is, is een jager aan wie geen dier weet te ontsnappen. Om te bewijzen dat hij de allerbeste is, heeft hij zijn zinnen gezet op Spider-Man. Sony kondigde al een film aan in 2018, maar sindsdien is het stil gebleven rondom het project. Richard Wenk, die het script verzorgde voor The Equalizer en het sequel daarop, zou echter bezig zijn met het script voor de film, waarin Kraven 'oog in oog' komt te staan met Spidey.

Oorsprong
Ook al verscheen het personage voor de eerste keer in 1965, zijn bekendste verhaal, Kraven's Last Hunt, verscheen in 1987. Hierin vangt Kraven Spider-Man en wisselt van kostuums om te bewijzen dat hij een betere superheld kan zijn. De rollen wisselen daarna om en Spider-Man begint op Kraven te jagen. Dit bejubelde verhaal wordt gezien als een van de beste Spider-Man comics.

Ryan Coogler liet al eerder weten dat hij Kraven een rol wou geven in zijn Black Panther-film, maar daar kwam het uiteindelijk niet van. Nu lijkt het er echter op dat de slechterik misschien toch nog een grote impact zal hebben op het MCU.

NieuwsFilm

meest populair