Algemeen

Krijgt bekende Spider-Man villain Kraven the Hunter grote rol in het MCU?

Het lijkt erop dat hij misschien wel eens zijn eigen solo-film krijgt.

door Wouter Drummen om 12:43 in Algemeen
Het gerucht doet de ronde dat Kraven the Hunter, een klassieke Spider-Man villain, een grote rol gaat krijgen in het MCU. Zo wordt er gesproken over een solo-film van de slechterik, die daarna meerdere keren zou kunnen opduiken in diverse Marvel-films.

Kraven, wiens echte naam Sergei Kravinoff is, is een jager aan wie geen dier weet te ontsnappen. Om te bewijzen dat hij de allerbeste is, heeft hij zijn zinnen gezet op Spider-Man. Sony kondigde al een film aan in 2018, maar sindsdien is het stil gebleven rondom het project. Richard Wenk, die het script verzorgde voor The Equalizer en het sequel daarop, zou echter bezig zijn met het script voor de film, waarin Kraven 'oog in oog' komt te staan met Spidey.

Oorsprong
Ook al verscheen het personage voor de eerste keer in 1965, zijn bekendste verhaal, Kraven's Last Hunt, verscheen in 1987. Hierin vangt Kraven Spider-Man en wisselt van kostuums om te bewijzen dat hij een betere superheld kan zijn. De rollen wisselen daarna om en Spider-Man begint op Kraven te jagen. Dit bejubelde verhaal wordt gezien als een van de beste Spider-Man comics.

Ryan Coogler liet al eerder weten dat hij Kraven een rol wou geven in zijn Black Panther-film, maar daar kwam het uiteindelijk niet van. Nu lijkt het er echter op dat de slechterik misschien toch nog een grote impact zal hebben op het MCU.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

shellghost

Avatar

Maak een Disney+ origin serie en zet 'm dan in de MCU.

Guyon2002

Avatar

Als het van Sony komt hoeft het van mij niet

Marklar

Avatar

Cool karakter. Laat maar komen. Probleem is dat de rechten bij sony liggen dus zoveel zal men hem niet in het mcu mogen gebruiken lijkt me

Sunspot

Avatar

Kraven e rin, maar is nog te vroeg denk, of laat hem even opduiken, zijn haat laten groeien voor Spiderman, dan 2 films later Spiderman met Kraven.

Kraven vs Spiderman moet een film worden met alleen die 2 zowat, focus

Mothercopper

Avatar

Kraven? Niet een heel interessant karakter. Doe maar niet.

Popcultuurfreak

Avatar

Iedereen die zegt dat het te vroeg is voor Kraven, ben het daar niet mee eens. Mensen willen nu graag Spiderman in een meer spannende situatie zien waar er meer op het spel staat.
En daarbij voor degene die zeggen dat het karakter niet interessant genoeg is, dat was de Vulture ook niet voordat hij in de films op dook. Dat was eerst een kaal boos mannetje in een vogelpak, daar hebben ze toen iets heel tofs van gemaakt.
Als je Kraven die behandeling geeft wordt het zeker een bad ass gegarandeerd.

Sunspot

Avatar

^

Kraven is zeker cool, vooral ook omdat hij per se Spiderman wilt verslaan, ziet hem als de meest waardige tegenstander, heel zijn leven draait om Spiderman op een gegeven moment.

Juist dan is het mooi dat hij geintroduceerd wordt even, maar niet meer, maar wel met duidelijk scenes, dat Kraven Spiderman begint te zien al grootste prooi/concurrent.

Tom Holland is ook nog jong, beter over 5 jaar of zo.

NieuwsFilm

meest populair