Irritante Netflix-optie is nu eindelijk uit te schakelen

Irritante Netflix-optie is nu eindelijk uit te schakelen

Stoor jij je aan die continu previews in een van de Netflix-apps?

Zit jij ook regelmatig op Netflix heen en weer te skippen tussen de verschillende films en series? En erger jij je dan aan de previews / trailers die dat vrij snel aanspringen met soms ook flink wat geluid? Nu kun je deze optie vrij simpel uitschakelen via de instellingen van Netflix.

Streamingdienst Netflix biedt zijn gebruikers nu de mogelijkheid om het automatisch afspelen van trailers in menu's uitzetten. Dit komt na vele klaagzang van kijkers, ook via social media. Je kunt dit doen in de instellingen van je profiel.[/b]

Trailers uitzetten in Netflix
Als jij de trailers en previews wilt uitzetten ga dan naar de instellingen van je profiel, waar je onder meer ook je kijkhistorie kunt bekijken. Onder 'Instellingen voor afspelen' kun je de optie 'Tijdens het browsen op alle apparaten worden automatisch previews weergegeven' uitvinken. Deze staat standaard aan.

Op dit pagina kun je overigens ook kiezen om niet gelijk de volgende aflevering van een serie te laten starten. Misschien handig om niet al teveel te bingen en wie weet eens een uurtje eerder naar bed te gaan? Het is aan jou, of wil je meer weten over je kijkhistorie?

NieuwsFilm

meest populair