Check wat je eerder hebt gezien op Netflix!

Check wat je eerder hebt gezien op Netflix!

Je complete kijkgeschiedenis in beeld.

Hoe vaak per week zoek jij op Netflix iets om te kijken? Bijvoorbeeld een nieuwe serie of film, of gewoon iets dat je nog een keer wilt zien. Om terug te halen wat je allemaal in het verleden hebt bekeken, houdt Netflix je kijkgeschiedenis bij.

Dit doet Netflix overigens al een flinke tijd en al langer kun je jouw 'kijkactiviteit' terugvinden onder de instellingen van een account. Je kunt dus per account zien wat iemand heeft gekeken, dus bijvoorbeeld ook de kijkgeschiedenis van je ouders of je vriend of vriendin.

Downloaden van je kijkactiviteit
Wil je echt diep in een bepaalde kijkactiviteit duiken, dan is er zelfs de mogelijkheid om per account de complete lijst met kijkactiviteit te downloaden in een Excel-bestand. En misschien zul je wel verbaasd zijn over wat jij - of anderen - allemaal hebt zitten kijken.

Raar is het overigens niet als je veel hebt gezien. Iedere dag kijken we met elkaar 140 miljoen aan content via Netflix en dat is een klein uur per abonnee. Netflix heeft wereldwijd namelijk 160 miljoen betalende klanten.

Surf snel naar jouw kijkactiviteit.

NieuwsFilm

meest populair