Speelt deze acteur straks de rol van Mr. Fantastic in Marvels 'Fantastic Four'-reboot?

Na meerderde losse films komt er een Fantastic Four-film in het Marvel Cinematic Universe.

Al jaren wordt acteur / regisseur John Krasinski, de afgelopen tijd vooral bekend om de A Quiet Place-films, in verband gebracht met het Marvel Cinematic Universe. Toch is het er nog niet van gekomen. De geplande Fantastic Four lijkt een opening te bieden.

Het is niet de eerste keer dat er een rol aan Krasinski wordt gelinkt. Zo was hij in de running om de rol van Steve Rogers a.k.a. Captain America te gaan spelen. Deze werd uiteindelijk ingevuld door Chris Evans. Nu wordt hij gelinkt aan de rol van Reed Richards.

Mr. Fantastic in Fantastic Four
In gesprek met The Playlist zei Krasinski dat hij graag de hoofdrol gaat spelen in de Fantastic Four-film van Marvel Studios. Deze werd in 2019 aangekondigd, maar heeft nog geen verschijningsdatum.


"Ik wil de mensen niet teleurstellen, maar ik zou graag deel uitmaken van het MCU. Ik hou van de films van Marvel, ze zowel leuk als goed gemaakt. Bovendien spelen veel van mijn vrienden erin mee."

"Ik heb geen idee wat Marvel van plan is, maar als ze overwegen om mij Mr. Fantastic te laten spelen, dan mogen ze dat zeker doen. Het zou geweldig zijn," aldus Krasinski die op dit moment de titelrol speelt in de serie Jack Ryan.

NieuwsFilm

meest populair