Opvallend: nieuwe schrijver voor 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Opvallend: nieuwe schrijver voor 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Moeten we ons zorgen gaan maken over de voortgang?

De Marvel-film Doctor Strange and the Multiverse of Madness moet naar verluidt het middelpunt vormen van het eerste deel van de nieuwe saga in het Marvel Cinematic Universe. Maar nu lijkt de film toch wel wat problemen te hebben.

Ondanks dat regisseur Sam Raimi, bekende van de Spider-Man-films met Tobey Maguire, recent met de regiestoel in verband werd gebracht, heeft de film nu geen regisseur na het vertrek van Doctor Strange-regisseur Scott Derrickson.

Nieuwe schrijver voor Strange 2
Hier bovenop komt dat via The Hollywood Reporter duidelijk wordt dat het script voor The Multiverse of Madness onder handen wordt genomen door een nieuwe schrijver, namelijk Michael Waldron die eerder het script schreef voor de Marvel-serie Loki die in 2021 op Disney+ verschijnt. Het eerdere script werd geschreven door Jade Halley Bartlett.

Moet we ons druk maken over de voortgang? Waarschijnlijk niet. Marvel Studios heeft tot begin mei 2021 de tijd om The Multiverse of Madness te realiseren en de opnames zouden pas mei dit jaar moeten aanvangen.

Overigens reageerde vertrokken regisseur Derrickson recent heel sportief op het gerucht dat Raimi de regie mogelijk overneemt, via Twitter:



NieuwsFilm

meest populair