Proxima Midnight verslaat Thor en Captain America met gemak in uitgelekte beelden 'Avengers: Infinity War'

Proxima Midnight verslaat Thor en Captain America met gemak in uitgelekte beelden 'Avengers: Infinity War'

Met deze dochter van Thanos wil je geen ruzie krijgen.

In Avengers: Infinity War trekt Thanos (Josh Brolin) samen met zijn adoptiekinderen door het heelal om de zes Infinity Stones te verzamelen. Eén van deze Black Order-leden is Proxima Midnight (Carrie Coon), een oersterke krijgster die haar tegenstanders met een speer neermaait. Op deze nieuw opgedoken beelden is meer te zien van haar vechtkunsten.

Bekijk de afbeelding
Voordat Marvel begint aan de opnames van zijn spectaculaire blockbusters worden er eerst allerlei conceptbeelden gemaakt om te bepalen hoe bepaalde personages eruit moeten komen te zien, of hoe zij bewegen en vechten. In de onderstaande testvideo, afkomstig van de exclusieve Infinity Saga-boxset, wordt Proxima Midnight tot leven gebracht.

Hamer en schild
In de video landt Proxima Midnight als een echt stripboekfiguur op een onbekende planeet. Vervolgens worden Mjölnir, de hamer van Thor, en het schild van Captain America naar haar toegeworpen. Deze vangt de übersterke slechterik met gemak op. De helden zijn overigens niet in deze VFX-testvideo te zien. Desalniettemin zien de beelden er ontzettend gaaf uit.

VFX Test - Proxima Midnight steals Captain America's Shield [0:23] from r/marvelstudios



NieuwsFilm

meest populair