Video

Proxima Midnight verslaat Thor en Captain America met gemak in uitgelekte beelden 'Avengers: Infinity War'

Met deze dochter van Thanos wil je geen ruzie krijgen.

door FilmTotaal om 22:30 in Video
In Avengers: Infinity War trekt Thanos (Josh Brolin) samen met zijn adoptiekinderen door het heelal om de zes Infinity Stones te verzamelen. Eén van deze Black Order-leden is Proxima Midnight (Carrie Coon), een oersterke krijgster die haar tegenstanders met een speer neermaait. Op deze nieuw opgedoken beelden is meer te zien van haar vechtkunsten.


Voordat Marvel begint aan de opnames van zijn spectaculaire blockbusters worden er eerst allerlei conceptbeelden gemaakt om te bepalen hoe bepaalde personages eruit moeten komen te zien, of hoe zij bewegen en vechten. In de onderstaande testvideo, afkomstig van de exclusieve Infinity Saga-boxset, wordt Proxima Midnight tot leven gebracht.

Hamer en schild
In de video landt Proxima Midnight als een echt stripboekfiguur op een onbekende planeet. Vervolgens worden Mjölnir, de hamer van Thor, en het schild van Captain America naar haar toegeworpen. Deze vangt de übersterke slechterik met gemak op. De helden zijn overigens niet in deze VFX-testvideo te zien. Desalniettemin zien de beelden er ontzettend gaaf uit.

VFX Test - Proxima Midnight steals Captain America's Shield [0:23] from r/marvelstudios7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Nog even doorgaan met fragmenten "vrijgeven" en de gehele bonus disc staat gewoon op Reddit. Dat was wel de unieke selling point van Infinity Saga-boxset.

kokosnoot

Avatar

Vocht zij niet tegen wanda and vision aan het begin van End Game Steve Rogers, Black Widow, en Falcon verslaan haar en haar partner daarna easy en ze vecht tegen black widdow later bij Wakanda.

En zij zou Thor met gemak verslaan.......Keep dreaming! Ze is alles behalve super sterk. Middelmatig at best.

STYD

Avatar

Jammer, ze zijn toch echt voor safe gegaan. Is toch veel toffer om superhelden te laten doodgaan zodat er nieuwere kunnen opstaan. Is toch ook vaag dat alleen Black Widow en Iron man in een reeks van 20 films blijvend dood zijn.

Had liever gezien dat bijna iedereen dood zou gaan, niet alleen de bad guys maar ook the good guys. En dat alleen Spidey, Antman en Bucky waren overgebleven. Misschien een paar meer.

Blijft toch een gemiste kans vind ik.

Frietgezicht

Avatar

^ STYD, zo vroeg op de dag al aan de drank?
Jij kijkt ernaar in je Spidey pyjama, onder je Bucky dekbed met je Antman bekertje limonade.

Je hebt geen benul van hoe een studio geld verdiend( en daar gaat het ze uiteindelijk om) en dat is precies wat ze doen.
Van mij hadden er ook 1 of 2 meer mogen sterven maar wat jij wilt is hoe een kind het zou doen.
Laten we iedereen doden en nota bene met Antman, Bucky en Spiderman(2 van de minst populaire karakters en 1 die van Sony is) verder gaan. HAHAHAHA

Sunspot

Avatar

Die kinderen van Thanos waren te slap

Ang3l

Avatar

T verbaast me nog steeds dat t Carrie Coon is. Super fijne actrice die hier ff weggemoffeld wordt in deze "rol".

Mothercopper

Avatar

Dit is niet verslaan. Op de vuist tegen Thor is het adios muchasos voor haar.

NieuwsFilm

meest populair