Is dit het logo van 'The Eternals'?

Rondom de blockbuster komt meer en meer informatie langzaam maar zeker naar buiten .

Een film waar heel wat mensen naar uitkijken is de nieuwe Marvel-film The Eternals. De film, waarin vele grote namen te zien zullen zijn zoals Angelina Jolie, Richard Madden, Salma Hayek, Kumail Nanjiani en Kit Harington, komt november dit jaar uit. Toch is er nog maar weinig uitgekomen over het project, maar misschien kennen we nu wel het logo van de nieuwe superheldengroep.

Ondanks het feit dat Marvel zich eerst zal willen focussen op Black Widow, aangezien deze uitkomt in mei, begint de promotie rondom Eternals ook al langzaam maar zeker. Zo werd recentelijk een nieuwe poster uitgebracht. Ook werd een foto online gezet van de kleding die de cast en crew droegen tijdens de opnames, waarop een nieuw en speciaal logo te zien is. Deze is hieronder te zien.



Het echte logo?
Het zou kunnen dat dit het echte logo is van de film. Nanjiani liet recentelijk nog weten dat Eternals de ''meest science-fiction-achtige film wordt van alle Marvel-films''. Ook gaat het gerucht dat de film zich afspeelt over duizenden jaren. Tijd speelt een grote rol in de film en het logo lijkt natuurlijk wel ietwat op een klok, alleen zijn de cijfers vervangen door symbolen.

NieuwsFilm

meest populair