Ongemakkelijk: Thor probeert Valkyrie te zoenen in uitgelekte beelden 'Avengers: Endgame'

Heeft de dondergod stiekem een oogje op de nieuwe koningin van Asgard?

In Avengers: Endgame kroont Thor (Chris Hemsworth) krijgster Valkyrie (Tessa Thompson) tot koningin van (New) Asgard. Aan het einde van de film nemen de twee afscheid van elkaar als Thor vertrekt met de Guardians of the Galaxy. Oorspronkelijk probeerde de dondergod Valkyrie hier ook te kussen. Dat blijkt uit nieuwe verwijderde beelden die zijn opgedoken.

Er is weer exclusief materiaal van de Infinity Saga-boxset uitgelekt. Dit keer betreft het een verwijderde scène waarin Thor een gebaar van Valkyrie verkeerd interpreteert en haar probeert te kussen, waarover we al eerder gehoord hebben. "Het was een erg geinig en grotendeels geïmproviseerd moment", vertelde regisseur Joe Russo eerder in een interview over de weggeknipte grap.

Welles-nietes
Overigens is op social media wat discussie ontstaan onder fans of deze scène ook niet gewoon in de bioscoopversie te zien was. Sommige fans beweren het zoenmoment ook op het witte doek te hebben gezien. Het klopt natuurlijk dat deze scène grotendeels in de film zit, maar de laatste veertig seconden lijken toch écht verwijderde beelden te betreffen.

Queen Valkyrie - (Endgame Deleted Scene from Infinity Saga Box Set) - [1:54] from r/marvelstudios



NieuwsFilm

meest populair