Blu-ray

Blu-ray review 'Hustlers' - Jennifer Lopez als must see stripper!

JLo steelt de show in deze opvallende boekverfilming.

door Bram de Groot om 16:07 in Blu-ray
Regie: Lorene Scafaria | Cast: Jennifer Lopez (Ramona), Constance Wu (Destiny), Julia Stiles (Elizabeth), Keke Palmer (Mercedes), e.a. | Speelduur: 110 minuten | Bioscooprelease: 12.09.2019 | FilmTotaal Recensie: 3 sterren

Voor velen was alleen het idee om Jennifer Lopez als stripper te zien al voldoende reden om naar Hustlers te gaan. Maar dat ze dan ook een puike rol neer zou zetten, bleek mooi meegenomen. Sommigen vonden haar aandeel zelfs Oscarwaardig, maar een nominatie zat er niet in voor JLo. Ze moest het doen met nominaties voor een Golden Globes Award en een Screen Actors Guild Award. Ook niet verkeerd.

In de States startte het $20 miljoen kostende Hustlers met een zeer sterke $33,2 miljoen en eindigde wereldwijd op een prachtige $157,6 miljoen. De ontvangst was ruim boven verwachting, met 87% op Rotten Tomatoes met een 7.29/10 als gemiddelde beoordeling. Het publiek op RT was toch wat minder positiever, gezien een 65%-score.


Een en al JLo

In Hustlers zien de getalenteerde strippers Ramona en Destiny hun inkomsten zo sterk verminderen na de beurscrash van 2008 dat ze besluiten om de rollen om te draaien. Door hun voormalige Wall Street klanten op te lichten leiden ze al snel een luxueus en decadent leventje. Maar wanneer hebzucht de overhand krijgt, wordt hun vriendschap bedreigd en komt ook de sterke arm der wet om de hoek kijken.

Blu-ray: Hustlers

Discs: 1 x Blu-ray | Release: januari 2020 | Beeld: 16 x 9 (2.39 : 1) | Geluid: o.a. Engels DTS-HD 5.1 | Ondertitels: o.a. Nederlands | EAN: 9789461876843 | Met dank aan: The Searchers

De schijf van deze uitgave van Hustlers zit vastgeklikt in een standaard blauwe Blu-ray keepcase. Op de voorkant zien we Wu en Lopez. De achterkant toont geen extra's. De leeftijd: 12 jaar.

Beeld & geluid

Deze Blu-ray uitgave van distributeur The Searcher heeft een prima beeld. Het is goed scherp, vrij van ruis en behoudt tijdens de nodige donkere scenes prima de details. Dit is zeker belangrijk tijdens de vele scènes in de stripbars. De kleur doet het ook erg goed en dat zorgt al met al voor een prima kijkervaring.

Het geluid komt via een standaard DTS-HD 5.1 geluidstrack en deze laat de vele dialoog, maar ook de muziek prima door de surround speakers gaan. Er is muziek te horen van onder meer Janet Jackson, Fiona Apple, Britney Spears, Lorde en Frédéric Chopin. Opvallend is dat Jennifer Lopez, Cardi B noch Lizzo een nummer voor de film opnam.

Bonusmateriaal

The Searchers heeft geen extra's toegevoegd aan de schijf en dat is toch best jammer, aangezien de film dat wel verdient. Buitenlandse uitgaven hebben overigens ook niet altijd even veel bonusmateriaal. Daarom hieronder een video met een paaldansinstructie, met dank aan mevrouw JLo zelf.


Wat vind jij van Hustlers en de rol van JLo?

Was jij onder de indruk van Hustlers? En ben je van plan om deze nog een keer te kijken? Laat het weten op de gebruikelijke plaats!

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair