Sylvester Stallone moet 'dame in nood' redden uit dystopisch Amerika

Sylvester Stallone moet 'dame in nood' redden uit dystopisch Amerika

Klinkt een beetje als 'Escape From New York' met Kurt Russel.

Je kan als acteur na je zeventigste stil gaan zitten, maar niet als je Sylvester Stallone heet. De 73-jarige Hollywoodveteraan heeft nog een project toegevoegd aan zijn agenda voor het komende jaar.

Het gaat hier om de actiethriller LITTLE AMERICA die zich afspeelt in een dystopische toekomst. De Verenigde Staten zijn compleet failliet en veranderd in een oorlogsgebied. Een voormalige Army Ranger wordt ingehuurd door een Aziatische miljardair om diens dochter te vinden.

Samen met haar moet hij navigeren door het geweld verscheurde 'little america', een ommuurde stad in Hong Kong waar veel Amerikanen heen zijn gevlucht na de ineenstorting van hun eigen land. Specialist Michael Bay zal fungeren als één van de uitvoerende producenten.

Superheld
Voorlopig is Stallone eerst druk met de opnames van SAMARITAN waarin hij een verdwenen superheld speelt die nog blijkt te leven en opgespoord wordt door een klein jongetje. De regie daarvan ligt in handen van Julius Avery (Overlord) en vanaf 11 december 2020 is de film te zien.

NieuwsFilm

meest populair