Macaulay Culkin was bijna te zien in 'Once Upon a Time in Hollywood'

Macaulay Culkin was bijna te zien in 'Once Upon a Time in Hollywood'

Het had zomaar zijn grote comeback kunnen zijn.

Als de vindingrijke Kevin McCallister in Home Alone werd hij in vele harten gesloten, maar Macaulay Culkin verdween daarna helaas al snel uit de spotlights. Toch heeft hij het acteren nooit opgegeven. Dat blijkt wel nu hij in een interview verteld heeft dat hij voor het eerst sinds jaren weer eens auditie deed. Dat was dan ook niet voor de minste film, namelijk Once Upon a Time in Hollywood.

Helaas verliep dat niet helemaal zoals gewenst. De auditie was zo slecht dat Culkin vertelt: "Ik had mezelf niet eens aangenomen. Ik ben verschrikkelijk in audities en het was de eerste keer in acht jaar dat er weer eens eentje deed." Om welke rol het zou gaan is niet bekend.

Beschadigd
Ondanks zijn leven buiten de spotlights, wil Macaulay Culkin af en toe wel degelijk een film maken. Recent had hij een kleine rol in Changeland. Toch merkt hij dat mensen soms vreemd op hem reageren, omdat hij zo'n lange tijd afwezig was.

"Mensen denken dat ik gek of beschadigd ben", aldus het voormalig kindsterretje. "Tot een jaar of twee geleden liet ik me amper zien, dus ik kan deze eerste reactie begrijpen. Aan de andere kant vind ik het gek dat het zo'n schok is dat ik een relatief stabiel persoon ben."

Macaulay Culkin en Quentin Tarantino: fout of goud?

NieuwsFilm

meest populair