Video

Controversiële horrorthriller 'The Hunt' krijgt trailer en poster

In 2019 werd de film nog uit de bioscoopzalen gehouden.

door Bram de Groot om 09:05 in Video
Midden verleden jaar vonden er in de States gewelddadige schietpartijen plaats in El Paso, Dayton en Gilroy en die hadden uiteraard een flinke impact op de Amerikaanse maatschappij. Eén van de gevolgen was dat Universal Pictures de film The Hunt van productiemaatschappij Blumhouse Productions terugtrok.

Nu komt Universal met een nieuwe promotiecampagne en er wordt flink de draak gestoken met de kritiek die er destijds werd geuit op de film. Op de poster zijn namelijk heel wat quotes te lezen van uiteenlopende gezaghebbende media in de States. Hieronder zie je als eerste een nieuwe trailer.


Universal daagt ons nu uit om zelf te beoordelen of de film daadwerkelijk te ver gaat. Op basis van bovenstaande trailer kan in ieder geval wel gezegd worden dat de film niet veel meer laat zien dat een gemiddelde R-rated thriller met het nodige wapengeweld.

De regie lag in handen van regisseur Craig Zobel (Compliance, Z for Zachariah) en er zijn rollen voor onder meer Betty Gilpin, Hilary Swank, Ike Barinholtz, Emma Roberts en Justin Hartley. Vanaf 13 maart in de States.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Tof scenario, hoewel niet erg origineel, maar de trailer valt me helaas tegen.
Jammer dat Ethan Suplee in het artikel niet genoemd wordt als castmember, die heeft stiekem best in wat goede films gespeeld en is tegenwoordig onherkenbaar door zijn enorme gewichtsverlies. Big props voor deze gast.

Blablazer

Avatar

Er zijn wel eens wat films die ver gaan en uiteindelijk laten zien dat het niks meer is dan shockeren. Maar ik heb de film niet gezien dus ik weet er niks van.

NieuwsFilm