Controversiële horrorthriller 'The Hunt' krijgt trailer en poster

Controversiële horrorthriller 'The Hunt' krijgt trailer en poster

In 2019 werd de film nog uit de bioscoopzalen gehouden.

Midden verleden jaar vonden er in de States gewelddadige schietpartijen plaats in El Paso, Dayton en Gilroy en die hadden uiteraard een flinke impact op de Amerikaanse maatschappij. Eén van de gevolgen was dat Universal Pictures de film The Hunt van productiemaatschappij Blumhouse Productions terugtrok.

Nu komt Universal met een nieuwe promotiecampagne en er wordt flink de draak gestoken met de kritiek die er destijds werd geuit op de film. Op de poster zijn namelijk heel wat quotes te lezen van uiteenlopende gezaghebbende media in de States. Hieronder zie je als eerste een nieuwe trailer.


Universal daagt ons nu uit om zelf te beoordelen of de film daadwerkelijk te ver gaat. Op basis van bovenstaande trailer kan in ieder geval wel gezegd worden dat de film niet veel meer laat zien dat een gemiddelde R-rated thriller met het nodige wapengeweld.

De regie lag in handen van regisseur Craig Zobel (Compliance, Z for Zachariah) en er zijn rollen voor onder meer Betty Gilpin, Hilary Swank, Ike Barinholtz, Emma Roberts en Justin Hartley. Vanaf 13 maart in de States.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair