Video

Hela vermoordt zwerver Odin in New Yorks steegje in uitgelekte scène 'Thor: Ragnarok'

Odins dood was oorspronkelijk niet zo vredig.

door FilmTotaal om 22:30 in Video
Odin was een van de machtigste schepsels uit het Marvel-universum. In Thor: Ragnarok vond hij het echter welletjes geweest (of althans, acteur Anthony Hopkins) en vertrok hij naar het Walhalla. De oppergod zou oorspronkelijk echter worden vermoord door zijn kwade dochter Hela (Cate Blanchett). Deze verwijderde alternatieve scène is nu uitgelekt.


Er is weer een exclusieve scène van de Infinity Saga-boxset op het internet verschenen. Dit keer betreft het de alternatieve doodsscène van Odin uit Thor: Ragnarok. Hierin vermoordt Hela haar vader, die vermomt als zwerver in de straten van New York leeft, in een steeg. Hiervan waren al stukjes in de trailers te zien. Nu is de scène dus volledig beschikbaar.

Donderende confrontatie
Regisseur Taika Waititi vond dit einde van alvader niet echt gepast, en besloot hem vredig te laten sterven in Noorwegen, voordat Hela ontsnapt en de troon van Asgard probeert over te nemen. Natuurlijk gaat daar wel eerst een flinke confrontatie met Thor (Chris Hemsworth) en Loki (Tom Hiddleston) aan vooraf. Maar als Hela Thors hamer zonder moeite verkruimelt, is direct duidelijk dat de godin van de dood een ongekende bedreiging vormt.

Thor Ragnarok Delete Scene, Thor gets Hammered on the Street, Hela Kills Odin, also Odin is a Homeless Person 😂. Enjoy! from r/Marvel6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

RIP Anthony Hopkins jammer dat hij er niet meer is

Master Of Films

Avatar

Dit was de oorspronklijke scene. In de trailer zag je Hela Thors hamer in NY zat te verbrijzelen. In de film zagen we de reshoots van Hopkins, Hemsworth, Hiddleston en Hela in Noorwegen.

Ang3l

Avatar

Jammer dat deze gesneuveld is. Mooier dan de scene uiteindelijk in de film op dat veld.

Timothy

Avatar

Ehm... GreenHornet... Anthony Hopkins is nog alive and kicking hoor Smiley face

SunChaser

Avatar

Wat is dat met uitgelekt de hele tijd
Die beelden worden gewoon door Marvel zelf gepubliceerd

Kirotji

Avatar

Ehm @greenhornet...zoals Timothy zegt Anthony Hopkins leeft gewoon hoor

NieuwsFilm

meest populair