Hela vermoordt zwerver Odin in New Yorks steegje in uitgelekte scène 'Thor: Ragnarok'

Hela vermoordt zwerver Odin in New Yorks steegje in uitgelekte scène 'Thor: Ragnarok'

Odins dood was oorspronkelijk niet zo vredig.

Odin was een van de machtigste schepsels uit het Marvel-universum. In Thor: Ragnarok vond hij het echter welletjes geweest (of althans, acteur Anthony Hopkins) en vertrok hij naar het Walhalla. De oppergod zou oorspronkelijk echter worden vermoord door zijn kwade dochter Hela (Cate Blanchett). Deze verwijderde alternatieve scène is nu uitgelekt.

Bekijk de afbeelding
Er is weer een exclusieve scène van de Infinity Saga-boxset op het internet verschenen. Dit keer betreft het de alternatieve doodsscène van Odin uit Thor: Ragnarok. Hierin vermoordt Hela haar vader, die vermomt als zwerver in de straten van New York leeft, in een steeg. Hiervan waren al stukjes in de trailers te zien. Nu is de scène dus volledig beschikbaar.

Donderende confrontatie
Regisseur Taika Waititi vond dit einde van alvader niet echt gepast, en besloot hem vredig te laten sterven in Noorwegen, voordat Hela ontsnapt en de troon van Asgard probeert over te nemen. Natuurlijk gaat daar wel eerst een flinke confrontatie met Thor (Chris Hemsworth) en Loki (Tom Hiddleston) aan vooraf. Maar als Hela Thors hamer zonder moeite verkruimelt, is direct duidelijk dat de godin van de dood een ongekende bedreiging vormt.

Thor Ragnarok Delete Scene, Thor gets Hammered on the Street, Hela Kills Odin, also Odin is a Homeless Person 😂. Enjoy! from r/Marvel



NieuwsFilm

meest populair