Celebrity

Jim Carrey flink onder vuur vanwege seksistische 'grap'

Meerdere mensen vinden het niet kunnen, anderen nemen het weer voor hem op.

door FilmTotaal om 12:10 in Celebrity
Sonic The Hedgehog is vanaf deze maand in de bioscopen te zien, dus niet zo heel gek dat acteur Jim Carrey momenteel de film flink aan het promoten is. De dubbelvoudige Golden Globe winnaar krijgt nu echter nogal wat kritiek te verduren vanwege een recente grap die hij maakte tijdens een interview, al zijn er ook veel fans die het voor Carrey opnemen.

In de film heeft Sonic een bucket list, dus journaliste Charlotte Long vroeg of de 58-jarige Carrey ook nog dingen op zijn bucket list heeft staan, waarop de acteur antwoorde: ''Alleen jij staat er nog op. Dat is het. Dan ben ik helemaal klaar''. Long lachte erom en zei: ''Wauw, ik weet nu echt niet wat ik hierop moet zeggen!'' waarop Carrey grappend reageerde: ''Ga er gewoon voor''.

Kritiek
Veel mensen op sociale media vonden dit genoeg reden om flink naar Carrey uit te halen. Zo noemden ze het gedrag van de The Eternal Sunshine of the Spotless Mind-acteur genant, vervelend en ongemakkelijk. Ook hopen ze dat hij zich verontschuldigt voor zijn opmerking. Anderen namen het weer op voor de acteur en zeiden dat het niet meer was dan een grapje en dat de kritiek behoorlijk overdreven is.

Bekijk de ongemakkelijke video hier.

NieuwsFilm

meest populair