'Sonic' is de volgende film die het niet goed doet aan de box office

'Sonic' is de volgende film die het niet goed doet aan de box office

Weer een flop voor Hollywood?

Alhoewel 2020 nog geen twee maanden oud is, hebben we al drie tegenvallende premières gehad. Daar komt er nu een vierde bij: Sonic the Hedgehog. De gameverfilming is gemaakt door Paramount, maar lijkt geen sprint te maken aan de box office.

Deadline stelt dat de film uitkomt op 40 tot 50 miljoen dollar in dit langere weekend. Dat valt behoorlijk tegen, wat vooral komt door de negatieve publieke opinie ten aanzien van de film. Toen de eerste beelden werden vrijgegeven, zag Sonic er niet uit zoals we hem kennen en dat leidde tot een redesign dat een bak geld gekost heeft.

Redelijk goedkoop
Gelukkig voor Paramount was de film redelijk goedkoop om te maken. Er ging naar het schijnt 85 miljoen dollar in de productie zitten. Daarmee hoeft er niet heel veel verdiend te worden om van Sonic een bescheiden succes te maken. Paramount kan daarmee wel opgelucht ademhalen.

In de film wordt Sonic geholpen door een politieagent. Een kwaadaardig genie heeft het op hem voorzien en wil Sonic graag gebruiken voor experimenten.

NieuwsFilm

meest populair