Hoe fantastisch wordt de horrorfilm 'Fantasy Island' ontvangen?

Hoe fantastisch wordt de horrorfilm 'Fantasy Island' ontvangen?

De nieuwste horrorfilm in de bioscoop kent niet veel liefhebbers.

Sinds een paar dagen draait de horrorfilm Fantasy Island in de Nederlandse bioscoopzalen. De recensies die sinds de release verschenen, zijn niet echt denderend te noemen.

De alternatieve insteek op basis van de gelijknamige tv-serie die tussen 1977 en 1984 werd uitgezonden is na 43 getelde recensies nagenoeg compleet 'Rotten' op Rotten Tomatoes. De Tomatometer staat op het moment van schrijven op slechts 9%, met een 3.0/10 als gemiddelde beoordeling.

"Critics Consensus"
Het ontvangst wordt door Rotten Tomatoes samengevat tot: "Fantasy Island probeert het publiek de duistere kant van wensvervulling te tonen, maar dient vooral als een waarschuwend verhaal over de gevaren van het opgraven van lang overleden franchises."

De zogenaamde Top Critics zijn het met elkaar eens dat de film weinig waard is. Zo schrijft Peter Travers van Rolling Stone:


"Als misdaden tegen cinema een vervolging verdienen, zou Fantasy Island van Blumhouse rechtstreeks naar de dodencel gaan. Het enige enge aan deze geruisloze, angstvrije horrorshow is dat het een vervolg wil voortbrengen. Stop ermee voordat deze weer doodt."

Heb jij Fantasy Island al gezien? En is de film echt zo slecht, of is het eerder een dertien-in-het-dozijn-horrorfilm voor snel vermaak voor de liefhebbers?



NieuwsFilm

meest populair