Michelle Rodriguez: "Fast & Furious 9 ontspoort natuurkundig"

Michelle Rodriguez: "Fast & Furious 9 ontspoort natuurkundig"

De nieuwe Fast & Furious heeft maling aan de natuurwetten.

De eerste Fast & Furious-films waren er vooral vanwege de razendsnelle auto's en wat criminele activiteiten. Tegenover lijken de films met name onmogelijke stunts te laten zien. Ook Fast & Furious 9 gaat weer heel ver.

Dit was uiteraard al in de trailer voor de film van regisseur Justin Lin te zien. Nu heeft actrice Michelle Rodriguez in gesprek met ComicBook.com onderstreept dat de kijkers zich niet moeten afvragen of de stunts eigenlijk wel echt kunnen.


"Laten we zeggen dat je tijdens deze film veel vragen zult stellen als het gaat om de natuurkundige wetten. Je zult af en toe gewoon even zijn van: 'Wacht, wat?' Laten we zeggen dat er veel van die momenten in de film zitten.

Voor sommige stunts zetten ze een auto aan het einde van een apparaat en draaien ze je rond zodat je gaat overgeven. Het is een van de apparaten die nodig zijn om een aantal van die gekke stunts te realiseren. Tegenwoordig zijn het vooral special effects en dit wordt vanwege de verzekering door stuntmannen gedaan. De vechtsequenties zijn altijd mijn persoonlijke favoriet."

Bizarre stunts, miljarden dollars
De afgelopen films in de franchise zijn enorme successen. Met Fast & Furious 8 / The Fate of the Furious werd er wereldwijd $1,2 miljard omgezet aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Sinds Fast Five (2011) worden de films ook (weer) goed ontvangen, ook de meest recente film Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. Ook dee bevatte scènes die maling hadden aan de natuurkundige wetten. F9 verschijnt op 21 mei.



NieuwsFilm

meest populair