Celebrity

Ook Margot Robbie staat achter een 'megxit': "Het is niet iets dat je licht moet opvatten"

Hoe het is om leden van de Engelse, koninklijke familie te kennen?

door FilmTotaal om 11:36 in Celebrity
De in Australië geboren en getogen actrice Margot Robbie doet het de laatste jaren zeer goed in Hollywood. Nadat ze in series als Neighbours en Pan Am te zien was maakte ze de overstap naar films. Om haar carrière in leven te houden moest ze haar geboorteland verlaten. Het is geen gemakkelijke beslissing, maar wel zeer belangrijk.

In gesprek met het Engelse The Sun praatte de 29-jarige schone o.a. over haar nieuwste onderneming Birds of Prey en hoe het is om leden van de Engelse, koninklijke familie te kennen. Niet lang geleden onthulden prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle afstand van hun titels te doen, zodat ze naar Canada konden verhuizen om hun eigen pad te verkennen. Robbie begrijpt dat maar al te goed.


Redenen
"Het is niet iets dat je licht moet opvatten," begint de actrice. "Ik ken prins Harry inmiddels een tijdje en hij is een geweldige gast. Ik weet net als iedereen wat een grote beslissing het is om naar de andere kant van de wereld te verhuizen."

Robbie woonde eerst in Londen, waar ze haar man Tom Ackerley ontmoet heeft. Eind 2016 vertrokken ze naar Los Angeles. "Ik mis Londen nog steeds ontzettend veel, maar ik had mijn redenen om te verhuizen en dat hebben zij ook," vervolgt ze. "Als ze meer tijd in L.A. doorbrengen, dan zouden we graag met ze uit eten willen."

NieuwsFilm