Algemeen

Harrison Ford heeft geen idee wat een 'Force Ghost' is (en het boeit hem ook niet)

Star Wars-acteur vaker in de fout.

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
Met zijn 77 jaar weet Harrison Ford nog steeds rollen te bemachtigen in grote Hollywoodfilms. Zo zien we hem volgend jaar voor een vijfde keer als Indiana Jones in Steven Spielbergs Indiana Jones 5. Maar de meeste mensen kennen hem toch als Han Solo uit de Star Wars-films.

De bejaarde acteur heeft in zijn jaren al het nodige meegemaakt - zoals een vliegtuigcrash in 2017 - en dat blijkt wel een beetje uit zijn wat warrige gedrag. Overigens is hij altijd al een wat vaag persoon geweest en dit wordt bevestigd door onderstaande interviews.

Wat is een Force Ghost?
In gesprek met USA Today sprak Ford over zijn rol in de recent afgeronde vervolgtrilogie en daarin kwam ook het fenomeen Force Ghost ter sprake. Ford: "Een Force Ghost? Ik weet niet wat een Force Ghost is. Vertel het aan niemand. Ik praat ook niet luid genoeg voor je recorder. Ik heb geen enkel idee wat een Force Ghost is. En het kan me niet schelen!"

Daarnaast heeft hij klaarblijkelijk ook moeite om te herinneren in welk soort materiaal zijn personage Han Solo tijdelijk zat in de originele trilogie. Check onderstaande video maar... Kryptonite... Ik bedoel Carbonite! Vanaf woensdag zien we Ford als seniore held in de actievolle familiefilm The Call of the Wild a.k.a. Het Wilde Avontuur.


 

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

De man is duidelijk vermoeid tijdens het interview... Dat is wel duidelijk...

NieuwsFilm